Meraki
Scented Advent Candles

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
34,00 €
34,00 €
Variantti : Frozen Meadow White 4 st
Katso myös
Meraki
10 ml
Tuotetiedot

Merakin tuoksukynttilät luovat olosuhteet rentoutumiselle rauhallisessa ja rauhoittavassa ilmapiirissä. Anna tuoksu läheisillesi tällä neljän tuoksukynttilän setillä. Niitä kutsutaan Frozen Meadowiksi ja niissä on lämmin kurpitsan tuoksu. Ne on numeroitu 1-4, joten ajatuksena on, että sinun pitäisi sytyttää kynttilä jokaisena neljänä joulua edeltävänä sunnuntaina lähtölaskentana. Valkoinen lasi heijastaa kellonaikaaå Se valmistaa ja luo sinulle oikean tunnelman, jotta voit pitää huolta itsestäsi. Käytä tuoksukynttilät olohuoneessa tai kylpyhuoneessa luodaksesi rauhallisen ja rauhallisen tunnelman.

Tuotenumero: 110808
Ainesosat

Contains:Eugenol, Cinnamaldehyde.May produce an allergic reaction. Harmful to aquatic life with long lasting effects. Keep out of reach of children. Avoid release to the environment. Dispose of contents/container in accordance with local regulation.96% soy wax, 4% fragrance

Katso lisää vastaavia kuin Scented Advent Candles

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.