Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
24,95 €
24,95 €
Variantti : Figue du Japon 100 ml
Katso myös
Victor Vaissier
220 g
Tuotetiedot

FIGUE DU JAPON on kuvitteellinen päivitys klassisista viikunoista. Tuoksu on rikas ja lempeä ja tasapainoinen maanläheisen ja vihreän Vetiverin kanssa. Tyylikäs Diffuseur D'ambiance, jonka mustat tuoksut ovat, on tyylikäs tapa tuoda kotiisi tuoksu. Tarjoaa noin 8-10 viikkoa tuoksua huoneeseesi riippuen siitä kuinka monta tikkua käytetään.

Tuotenumero: 114560
Ainesosat

Coumarin, 3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde. May cause an allergic reaction.

Annostus ja käyttö

KÄYTTÖ: Irrota sisempi muovisuojus ja työnnä varovasti 2-3 tikkua hajotinpulloon. Sauvat imevät öljyn ja vapauttavat tuoksun ilmaan. Käännä toisinaan tikkuja ja / tai lisää tikkuja saadaksesi voimakkaamman tuoksun. Huomautus! Pidennä hajottajan käyttöikää rajoittamalla kerrallaan käytettävien tikkujen määrää. Hajotin kestää 8-12 viikkoa. TURVALLISUUSTIEDOT: Lue ennen käyttöä hajotinlasin takana oleva avattava varoitustarra. Pidä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Hajusteille herkkien ihmisten tulee olla varovaisia ​​käyttäessään tuotteita. Älä sytytä tikkuja!

Katso lisää vastaavia kuin Diffuser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.