Meikit

Kynsilakat

Värikkäät ja koristellut kynnet ovat helppo tapa piristää tylsääkin asua ja päivää! Kynsilakkavalikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset kauniin manikyyrin luomiseen! Tutustu laajaan värilakkavalikoimaamme tai ihastu monipuoliseen kynsikoristevalikoimaamme. Löydät Eleveniltä kattavan valikoiman kynsilakkoja suosituilta tuotemerkeiltä kuten OPI, Essie, Lumene, Revlon, IsaDora Yves Saint Laurent, CND, China Glaze, Ciaté ja Mavala.

Näin saat kynsilakan kestämään paremmin

  • Puhdista kynnet - Poista kynsistä vanha värilakka ja varmista, ettei kynnen pinnalle jää lakanpoistoainetta, öljyjä tai epäpuhtauksia, jotka voivat heikentää kynsilakan kiinnittymistä.

  • Käytä aluslakkaa - Aluslakalla on tärkeä tehtävä, sillä se auttaa suojaamaan kynttä värjäytymiseltä. Tämän lisäksi se myös auttaa värilakkaa kiinnittymään kynnelle paremmin. Valitse aluslakka kynsiesi tarpeiden mukaan: Taipuisat ja ohuet kynnet kaipaavat kynnenkovettajaa, uurteiset ja epätasaiset kynnet kynnentasoittajaa (ridge filler) ja liuskoittuvat kynnet hoitavaa aluslakkaa, joka auttaa liimaamaan kynsikerroksia yhteen sekäisten kynsien liuskoittumista. Älä käytä päällyslakkaa aluslakkana, sillä sen luoma kiiltävä pinta voi olla niin liukas, ettei värilakka pysy kynnellä kunnolla.

  • Käytä kynsilakkaa ohuita kerroksia ja anna niiden kuivua ennen uuden kerroksen levitystä - Ohuet kynsilakkakerrokset kuivuvat paksua nopeammin ja muodostavat vahvan lakkapinnan. Levitä uusi kerros kynsilakkaa vasta kun aiempi kerros on täysin kuiva.

  • Viimeistele päällyslakalla - Päällyslakka antaa kynsilakalle kiiltoa ja saa lakkauksen kestämään. Lisäämällä päällyslakkaa parin päivän välein ylläpidät lakkapinnan suojaa ja pidennät lakkauksen kestoa. Voi valita päällyslakaksi myös pikakuivattavan kynsilakan, joka saa lakkauksen kuivumaan nopeammin.

Tee geelilakkaus kotona

Erityisen pitkäkestoinen manikyyri syntyy geelilakkauksella. Löydät monien tuotemerkkien valikoimasta geelikynsilakkoja, joiden luoma lopputulos jäljittelee täyteläisellä lakkapinnallaan geelilakkausta. Yhä useampi merkki on myös ottanut valikoimaansa geelilakat, joiden avulla kotimanikyyristä on mahdollista saada yhtä kestävä kuin ammattilaisen tekemästä geelilakkauksesta. Kokeile esimerkiksi Le Mini Macaron -merkin kynsilakkoja, jotka kovetetaan merkin kompaktilla, macaron-leivokselta näyttävällä UV-valolla. Löydät kaikki valikoimaan kuuluvat geelikynsilakat täältä.

Suodata