rms beauty
Master Radiance Base

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
40,95 €
40,95 €
Variantti : Rich In Radiance 15 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Luster på sinun tavallasi! Master Radiance Base on RMS Beautyn tähän mennessä monipuolisin tuote. Tämä kermapohjainen korostusvoide toimii suodattimena iholle valoa heijastavilla ominaisuuksillaan, jotka saavat ihosi näyttämään sileämmältä ja tarjoavat samalla fantastisen terveen hehkun. Luomu jojoba-, helokki- ja chia-siemenöljyt pehmentävät ja parantavat ihon rakennetta, kun taas valoa heijastavat helmet auttavat “sumentamaan” epätäydellisyyksiä ja antaa pehmeän, lämpimän hehkun. Master Radiance Basea voidaan käyttää yksinään pohjana, pohjamaalina, meikkivoiteen kanssa sekoitettuna tai korostusvoiteena.

Tätä voidepohjaista tuotetta voidaan käyttää; useilla eri tavoilla:

  • Käytä yksinään antamaan iholle luonnollista hehkua: Lämmitä pieni määrä tuotetta sormiesi välissä ja levitä ohut kerros koko kasvoille. Hiero se varovasti ikään kuin se olisi kasvovoide.
  • Primerina ennen meikkivoidetta: Lämmitä pieni määrä tuotetta sormien välissä ja levitä ohut kerros koko kasvoille. Hiero sitä ihoon kuin se olisi kasvovoide. Jatka meikkivoiteen käyttöä.
  • Sekoita se mihin tahansa meikkivoiteen lisätäksesi lämpöä ja hehkua: Sekoita molemmat tuotteet; käden yläosaan ja levitä sormilla tai skin2skin meikkisiveltimellä.
  • Lisää kiiltoa kasvojen korkeimmat kohdat: levitä sormin tai siveltimellä (rms kabuki polisher tai skin2skin poskipunasiveltimellä) kasvojen korkeimmat kohdat, kuten poskipäät, nenänselkä, amorin nenä ja sisäkulma.

Tuotenumero: 89244

Katso lisää vastaavia kuin Master Radiance Base

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.