Bobbi Brown
Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
41,95 €
41,95 €
Valinta : 2 Sand 30 ml
Muut värit :
Tuotetiedot

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 on pitkäkestoinen meikkivoide, joka luo kasvoille peittävän, jopa 16 tuntia kestävän ja luonnolliselta näyttävän meikkipohjan. Kevyeltä ja miellyttävältä iholla tuntuva meikkivoide antaa ihon hengittää. Lämpimässä ja kosteassa ilmastossa tutkittu meikkivoiteen pitkäkestoinen koostumus pysyy kasvoilla kauniina olosuhteista riippumatta. Meikkivoide sopii siis kaveriksi urheiluun ja muihin erityisolosuhteisiin.

Meikkivoide on luotu erityisellä valmistusprosessilla, joka hyödyntää ihoa helliviä aktiiviaineita, kiiltoa ehkäiseviä ainesosia ja ihon sävyyn mukautuvia pigmenttejä, jotka sointuvat laajaan kirjoon ihon sävyjä. Meikkivoiteen ihohuokosia tukkimaton koostumus sisältää leväuutetta ja luonnon mineraaleja, jotka auttavat ehkäisemään ihon liiallista rasvoittumista ja kiiltelyä. Samalla kosteuttava glyseriini auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Ihosta tulee täydellisen tasapainoisen tuntuinen ilman kiristelyä.

Meikkivoide levittyy iholle uskomattoman tasaisesti, häivyttyy kauniisti ja luo moniulotteisen mattapinnan, joka on kuin toinen iho. Ihon punoitus ja laajentuneet ihohuokoset häivyttyvät, mutta lopputulos pysyy luonnollisen näköisenä.

  • Pitkäkestoinen meikkivoide
  • Mattapintainen lopputulos
  • Hikoilua ja kosteutta kestävä koostumus
  • Ei tuki ihohuokosia
  • SPF 15

Koko: 30 ml

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.