Makeup Revolution
Conceal & Define Concealer

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
7,50 €
7,50 €
Variantti : C10
Katso myös
Tuotetiedot

Piirevoide kaikille. Sävyt, jotka vaihtelevat vaaleasta tummaan, viileissä, neutraaleissa ja lämpimissä sävyissä. Kevyt mutta äjaå täynnä peittävää suojaa täplille, tasaiselle ihon sävylle ja tummille silmänaluksille. Mattapinta, joka ei korosta hienoja juonteita ja huokosia. Kestävä pigmentti, joka myös å voidaan käyttää ääriviivojen lisäämiseen määritelmään. Suuri applikaattorimme mahdollistaa tasaisen levityksen, joka ei kulu iholle. herkälle iholle kynsien alla.
Käyttö:
Levitä muutama piste kynsien alle ja sekoita synteettisellä siveltimellä tai kostealla sekoitussienellä. Hakea täpliä tai tummia silmänalusia sormella, harjalla tai sienellä, kerää tarvittaessa. Käytä muotoiluun 2-3 sävyä tummempaa kuin ihosi sävy. Lisää kestävyyttä viimeistelemällä kovettuvaa jauhetta ja kiinnityssuihketta, jotta voit säilyttää virheettömän lopputuloksen koko päivän.

Tuotenumero: 80423

Katso lisää vastaavia kuin Conceal & Define Concealer

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut