rms beauty
Back2Brow Powder

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
27,95 €
27,95 €
Variantti : Medium 3,5 g
Tuotetiedot

Helppokäyttöinen, pitkäkestoinen kulmakarvapuuteri, joka muotoilee ja luonnehtii kulmakarvojasi ja antaa niihin hieman kiiltoa. Tämä hienoksi jauhettu kulmakarvapuuteri asettuu helposti ja tekee siitä helppoa muotoilla ja korostaa kulmakarvojasi. Perustuen puhtaat, luonnolliset ainesosat, kuten pehmentävä kaakaovoi ja kevyen kiillon antavat luonnolliset mineraalipigmentit. Tämä puuteri luo pehmeän, luonnollisen ilmeen kulmillesi. jolla saat helposti kauniin kehyksen kasvoillesi.

Se sisältää eettisesti tuotettua kiilleä, luonnollista mineraalia, joka on hienoksi jauhettu valoa heijastavan puuterin luomiseksi, joka antaa hieman kiiltoa. Se sisältää myös orgaanista kaakaovoita, jossa on runsaasti antioksidantteja ja rasvahappoja. Pehmentää kulmakarvojen ihoa ja kulmakarvoja.

Levitä back2brow-siveltimellä. Ota sopiva määrä puuteria siveltimellä ja seuraa kulmiesi luonnollista muotoa aloittaen harjanteesta ja työstäen ulospäin luodaksesi kulmakarvat näyttävät tiheämmiltä ja selkeämmiltä. Käytä sitten sivellintä tuotteen pehmentämiseen ja sekoittamiseen. Toista, jos haluat saada tummempi tulos tai sekoita pieneen veteen saadaksesi tarkkuuden ja täyttämään aukkoja, joissa hiusraja puuttuu.

Tuotenumero: 89247

Katso lisää vastaavia kuin Back2Brow Powder

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.