Sigma Beauty
Duo Fibre Brush - F50

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille

Säästät 4,79 €

19,16 € 23,95 €

20%

Säästät 4,79 €

19,16 € 23,95 €

Variantti :
Tuotetiedot

Sigma Duo Fibre Brush - F50 on laadukas meikkisivellin, jonka avulla levität voidemaiset, nestemäiset ja puuterimaiset meikkipohjatuotteet kasvoillesi kauniisti. Kookkaan meikkisiveltimen kaksoisharjakset töpöttelevät meikkipohjatuotteet kasvojen iholle kauniisti luoden iholle laajentuneita ihohuokosia ja muita ihon pinnan epätasaisuuksia häivyttävän airbrush-efektin.

Meikkisiveltimen harjakset on valmistettu synteettisestä SigmaTech® Fiber -karvasta, joka on antibakteerista ja hypoallergeenista. Perinteisen luonnonharjaksen haastava karva on suunniteltu levittämään meikkituotteet ilman, että ne imeytyvät siveltimen harjaksiin.

Saatavilla myös pienemmässä koossa: Sigma Small Duo Fibre Brush - F55.

  • Voidemaisten, puuterimaisten ja nestemäisten meikkipohjatuotteiden levitykseen

  • Harjakset synteettistä karvaa (SigmaTech® Fiber)

  • Cruelty Free

Pituus: 19.4 cm

Tuotenumero: 59307
Käyttö

Levitä meikkipohjatuotteet kasvojen iholle siveltimellä töpötellen ja hellästi pyöritellen. Käytä sivellintä kevyellä otteella niin, että vain sen vaaleat harjakset työstävät tuotteen iholle.

Katso lisää vastaavia kuin Duo Fibre Brush - F50

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.