Foreo
ISSA Mini Summer Sky Hybrid Replacement Brush Head

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,95 €
23,95 €
Variantti :
Tuotetiedot

Vaihtopää FOREO ISSA Mini Toothbrush -hammasharjalle. Vaihtopää sopii käytettäväksi myös yhdessä FOREO ISSA Toothbrush -hammasharjan kanssa.

FOREO ISSA Mini on värähtelyteknologiaan perustuva innovatiivinen hammasharja, joka on jopa 35 kertaa tavallista hammasharjaa hygienisempi käyttää. Laitteen ergonominen ja tyylikäs muotoilu sekä taipuisa, silikoninen 3D-harjaspää mahdollistavat tarkan, sekä ikenille ja hammaskiilteelle hellävaraisen hampaidenpuhdistuksen. Ikeniä kevyesti hierova harja auttaa myös ehkäisemään iensairauksia.

Hammasharjan säännöllinen käyttö auttaa vähentämään hampaiden pinnalla olevia värjäymiä sekä saamaan terveemmän suun ja kauniimman hymyn. Vain 2 minuuttia aamuin illoin!

FOREO ISSA Mini on FOREO ISSA Toothbrush -hammasharjan pienempi versio, joka sopii erityisesti lapsille ja niille, jotka suosivat tavallista pienempää harjaspäätä.

  • Väri: Vaalea sinivihreä

  • Koko: Pieni

Tuotenumero: 62316

Katso lisää vastaavia kuin ISSA Mini Summer Sky Hybrid Replacement Brush Head

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.