Escentric Molecules
Molecule 01 + Patchouli

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
157,50 €
157,50 €
Variantti : EdT 100 ml
Tuotetiedot

M+ Patchouli 100ml EM:n M+ -sarja lisää +1 Iso E Superiin, superaromimolekyyliin, joka käänsi hajuvesimaailman ylösalaisin. Molecule 01 + Patchouli koostuu Iso E Super + Patchouli. Iso E Super on abstrakti synteettinen molekyyli, jolle on ominaista setripuun sävy ja lämmin, samettinen kokkauksen tunne. Patchouli on luonnollinen uute patsulikasvin lehdistä. Minimaalinen tuoksu maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Anna M+ Patchoulin viedä sinut modernin hajuveden villiin puolelle ja anna ihailijoiden arvata, mitä ajattelet ja käytät. M+ Patchouli on innovatiivinen virkistys klassisesta patchouli-tuoksusta, jota Molecule 01 elävöittää lumoavilla setripuun vivahteilla sekoitettuna Patchouli Coeurin pehmeyteen. "Patchouli on ainutlaatuinen luonnontuote. Toisin kuin 99 % hajuvesien ainesosista, yhdistämme sen tiettyyn ajanjaksoon, 60- ja 70-lukuihin sekä boheemiin henkeen. Siinä on viileää, melko takapajuista puumaisuutta ja rakastan sitä sen tunnelmallisen kauneuden vuoksi. Olen käyttänyt täällä kahta patsulilaatua. Pääasiallinen on Patchouli Coeur, erittäin puhdas, sileä patsuliöljyfraktio, josta kamferin kaltainen alkutuoksu on poistettu. Olen lisännyt myös Indonesiasta peräisin olevaa patchouliöljyä täydentämään sitä pienellä pinnalla Huomaa. Tuloksena on hienostunut, puhdas patsuli, joka sopii täydellisesti Molecule 01:n kanssa", sanoo Geza Schoen. Tämä tumma, tunnelmallinen kaunotar, jossa on ummehtunut maanläheinen tuoksuprofiili, yhdistää kaksi patsulilaatua Iso E Superin viettelevän epämukavuuden kanssa, joka kietoo sinut lämmölle ja leijuu ympärilläsi koko päivän.

Tuotenumero: 118607
Ainesosat

Alcohol Denat. Fragrance (Parfum) Aqua (Water) Ethylhexyl Methoxycinnamate Ethylhexyl Salicylate Butyl Methoxydibenzoylmethane

Katso lisää vastaavia kuin Molecule 01 + Patchouli

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.