Amika

Älä taistele hiuksiasi vastaan, vaan rakasta niitä!

Amika tarjoaa laajan valikoiman ammattilaislaatuisia hiustuotteita, joiden tarkoitus on helpottaa elämää: kun hiukset ovat kunnossa, kaikki on kunnossa. Amika haluaa olla joka tytön paras kaveri, mitä tulee hiusten laittoon!

Kauniit ja värikkäät Amika-hiustuotteet ovat paitsi ilo silmälle, myös erittäin tehokkaita. Ihana Obliphica-hiustenhoitolinja pitää sisällään tarvittavat pesu- ja hoitotuotteet sekä muotoilutuotteita, joilla oman tyylin korostaminen on helppoa. Amika Obliphica -tuotteet tunnistaa värikkäistä etiketeistä, joiden iloinen tunnelma tuo hymyn suupieleen. Opliphica-hiustuotteissa on käytetty vaikuttavana aineena tyrnimarjaa, joka on voimakas antioksidantti ja ravitsee hiusta syvältä.

Amika valmistaa myös hauskasti kuvioituja lämpömuotoilutuotteita tyylilleen uskollisesti. Laadukkaat välineet ovat perusta kaikille hiustyyleille ja ammattilaisille suunnatut Amika-tuotteet ovat markkinoiden viimeisintä teknologiaa. Suoristusraudat ja kihartimet on päällystetty hiuksille hellävaraisilla pinnotteilla ja lämpö pysyy niissä kauttaaltaan tasaisena. Ainutlaatuiset Amika-hiustenkuivaajat ovat tehokkaita ja ergonomisia käyttää.

Lopeta sota hiuksia vastaan ja tartu Amikaan. Tästä eteenpäin elämä hiusten kanssa on yhtä juhlaa!

Suodata