Ardell

Ardell on irtoripsien asiantuntija numero yksi!

Huolella tehty meikki ei ole mitään ilman upeita, runsaita ripsiä. Tästä ovat samaa mieltä niin meikkaamisen ammattilaiset, Hollywood-julkkikset kuin YouTube-kauneusgurutkin. Oikeanlainen, katsetta korostava irtoripsipari istuu meikkiin täydellisesti ja tuo kokonaisuudelle sen viimeisen silauksen. Irtoripset sopivat paitsi juhlatilaisuuksiin, myös arkipäivään: mikä kohottaisikaan mieltä paremmin kuin luonnollisen tuuheat, kauniit ripset?

Ardell tarjoaa irtoripsivaihtoehtoja lähes huomaamattomista yksittäisistä irtoripsistä värikkäisiin, huikean pitkiin räpsyttimiin. Mukava, joustava ripsinauha asettuu kauniisti ripsien tyveen häiritsemättä silmän liikkeitä. Ripset ovat rakenteeltaan kevyet ja oikein aseteltuna miellyttävät käyttää.

Jos olet aloittelija, tartu Ardell Professional Starter Kit -aloituspakkaukseen. Pakkaus sisältää irtoripsien lisäksi liiman ja kätevän asettimen, jolla ripset on helppo saada aivan omien ripsien tyveen. Mikäli olet jo kokenut irtoripsien käyttäjä, leikittele eri tyyleillä ja kokeile esimerkiksi silmien väriä korostavia Ardell Color Impact -ripsiä! Jos tiedossa on naamiaiset tai haluat muuten vain säväyttää, hanki upeat Ardell The Extreme Collection -ripset: valinnanvaraa löytyy höyhenistä glitteriin!

Suodata