Armani

 

 
 
 

Armanin maailmasta löytyy eleganssia, kauneutta ja ylellisiä yksityiskohtia. Upeissa haute couture -luomuksissaan Armani keskittyy löytämään palasen ainutkertaista kauneutta. Tämä tavoite heijastuu myös merkin tuoksuissa, jotka on luotu persoonallisiksi ja monipuolisiksi unohtamatta klassista näkökulmaa. Jokainen tuoksu on taideteos, joka odottaa kantajaansa.

Acqua Di Gioia & Gio - Gioian ytimessä on sitruunan raikkaus, joka yhdistyy vastustamattomaan sokerihuntuun. Jasmiini ja pioni tasapainottavat kokonaisuutta ja yhdistyvät terävään pippuriin, joka tekee tuoksusta moniulotteisen ja henkilökohtaisen. Gio on Gioian maskuliininen vastine, joka tuoksuu mereltä ja kaappaa mukaan aaltoihin. Patsuli ja myski pehmentävät laineita ja tekevät pohjatuoksusta lämpöisen.

Armani Code - Code-tuoksuperhe on Armanin parhaiten myyviä tuoksuja! Makea, pehmeä ja syntisen kutsuva tuoksumaailma täydentyy tyylikkäillä sitrusnuoteilla. Naisten Armani Code Donna puolestaan on alkutuoksultaan keveän kukkainen ja pohjalta hunajaisen lempeä. Code-tuoksumaailma sopii seikkailua rakastaville, intohimoisille sieluille.

Emporio Armani Diamonds - Timantit ovat naisen (ja miehen) parhaita ystäviä, eikö? Emporio Armani Diamonds on tuoksuperhe, joka yhdistelee klassisia elementtejä tuoreisiin ja trendikkäisiin marjojen ja hedelmien sekoituksiin. Esimerkiksi Emporio Armani Diamonds aukeaa yllättävän makeilla vadelman ja litsin vivahteilla. Yllätys piilee klassisessa ruusun tuoksussa, joka tekee parfyymistä ajattoman klassikon. Pohjalla lepää vieno sekoitus vaniljaa, seetriä ja patsulia.

- Uusin lisäys Armanin tuoksuvalikoimaan! Tyylikäs ja ainutlaatuinen Sì oli legenda jo syntyessään ja upea sekoitus mustaherukkaa, vaniljaa ja pehmeää puuta on noussut monien silmissä uudeksi Armani-kestosuosikiksi. Sì-tuoksut tekevät makeista tuoksuista taidetta tuoden niihin ennennäkemättömän raikkaan ja maltillisen pehmeän vivahteen, joka keventää tuoksun tunnelmaa juuri sopivasti.

Suodata