Babor

 

Kun kaipaat maineensa ansainnutta tuotemerkkiä, joka tarjoaa laajan valikoiman tehokkaasti vaikuttavia, tuloksia tuovia ja ammattilaistasoisia tuotteita, jotka sisältävät runsaasti kasviperäisiä ainesosia ja niin vähän säilöntäaineita kuin mahdollista, on Babor ehdottomasti sinulle sopiva tuotemerkki.

Yli 60-vuotiaasta Baborista on kehittynyt vuosien saatossa suoranainen kulttisarja, jota myydään nykyään ympäri maailman. Babor on erityisen tunnettu ihanista hoidoistaan, joita kauneuden ammattilaiset sen tuotteita käyttäen hoitoloissaan tarjoavat. Baborin takana on biokemisti Dr. Michael Babor, joka perusti merkin Saksassa 1956. Hän yhdisti innovatiivisuuden ja visionsa kehittäen legendaariseksi muodostuneen ihonhoitotuotteen, joka tunnetaan nimellä HY-Öl®. Tämä ihonpuhdistukseen tarkoitettu vesiliukoinen puhdistusöljy on rakentanut pohjan kaikelle sille, mikä on vuosien saatossa muotoutunut yhdeksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista kosmetiikkamerkeistä.

Baborin sydämessä ovat tiede ja tutkimus, jotka kulkevat mukana läpi tuotekehitysprosessin aina ensimmäisestä ideasta valmiiseen tuotteeseen asti. Baborin saksalaisessa tutkimuskeskuksessa työskentelee ihotautilääkäreitä, biokemistejä, molekyylibiologeja, fyysikkoja sekä erilaisia asiantuntijoita, jotka kehittävät yhdessä tehokkaasti vaikuttavia tuotteita. Baborin perimmäisen ajatuksen mukaan tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon puhtaita ja luonnollisia kasviöljyjä ja -uutteita, jotka yhdistetään muihin kasviperäisiin ainesosiin. Lopputuloksena syntyy käänteentekeviä, tehokkaasti vaikuttavia ihonhoitotuotteita, jotka tuovan vastauksen erilaisiin ihonhoidollisiin tarpeisiin. Kaikissa Bobor-tuotteissa on pH-tasapainotetut koostumukset ja niiden innovatiiviset aktiiviaineet tuovat iholle sekä nopeavaikutteisia että pitkäkestoisia hoitovaikutuksia.

Erityisen tunnettu Babor on erilaisille ihotyypeille ja erilaisiin iho-ongelmiin apua tuovista ampulleista, jotka ovat sen suosituimpia tuotteita.

Suodata