BaByliss

 

BaByliss on yksi markkinoiden johtavista muotoilulaitevalmistajista! Tuotemerkin runsas valikoima sisältää laajan kattauksen hiustenkuivaajia, suoritusrautoja, kiharruspuikkoja, hiustrimmereitä ja karvanpoistolaitteita. Laadukkaat BaByliss-laitteet ovat ammattilaisten suosiossa ympäri maailmaa: ne kestävät kovaa käyttöä, muuttuvia tilanteita ja monipuolisia olosuhteita. Valitsemalla BaByliss-tuotteen tiedät, että saat kestävän, laadukkaan laitteen, joka kulkee mukanasi hiustyylistä toiseen!

BaByliss aloitti hiustenmuotoilun parissa yli 60 vuotta sitten ja on siitä asti kerryttänyt kokemusta hiuksista, niiden muotoilusta ja viimeisimmistä hiusalan trendeistä. Tuotemerkki työskentelee jatkuvasti alansa taitavimpien ammattilaisten kanssa tuodakseen markkinoille uusia, jännittäviä ja monipuolisia hiuslaitteita. Intohimo hiuksia kohtaan näkyy merkin laajassa tuotevalikoimassa, josta löydät sopivan tuotteen hiuksille kuin hiuksille.

Monet merkin tuotteet toimivat usealla eri tavalla ja niillä on mahdollista luoda mitä mielikuvituksellisimpia hiustyylejä aina piikkisuorasta polkasta hurmaavan runsaaseen kiharapilveen. Hiusosioiden kokoa ja paikkaa vaihtelemalla kampaus muuttaa muotoaan hetkessä! Monipuolinen tuotevalikoimama palvelee myös lyhythiuksisia kuluttajia: BaBylissiltä löydät niin hiustrimmerit, klipperit kuin vaihtoterätkin takuuvarmalla laadulla. Älä myöskään unohta merkin näppäriä apulaisia: BaBylissin hiusharjat, hoitotuotteet ja kammat helpottavat kampausten tekoa, ovat hellävaraisia hiuksille ja tekevät arkisestakin hiustenlaitosta juhlaa.

BaByliss for Men | BaByliss PRO

Suodata