bareMinerals

bareMinerals on täyden valikoiman värikosmetiikkasarja, joka perustuu puhtaisiin luonnon mineraaleihin. Puhtaat, korkealaatuiset mineraalit eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita, parabeeneja tai muita kemiallisia aineita, jotka voivat aiheuttaa iholla ärsytysreaktioita.

Miksi juuri mineraalit? Ainutlaatuiset luonnon mineraalit tekevät ihosta paitsi kauniimman näköisen, myös hoitavat sitä. Useilla mineraaleilla on tehokkaita, hoitavia vaikutuksia ja ne tuovat helpotusta ärtyneelle, kuivalle tai muuten oireilevalle iholle. Hellävaraisen koostumuksensa vuoksi bareMinerals sopiikin kaikille ihotyypeille ja jopa herkälle sekä helposti ärtyvälle iholle.

bareMinerals on valintasi, kun haluat tehdä ihollesi hyvää!

bareMinerals tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita, jotka ovat täynnä hyvää tekeviä mineraaleja. bareMineralsilta löytyvät niin meikkipohjat, poskipunat, siveltimet kuin meikinpohjustajatkin unohtamatta erikoisempiakaan tuotteita. Merkin suosituimpia tuotteita on Original-mineraalimeikkipohja, joka jättää iholle raikkaan ja luonnollisen pinnan. Myös erilaiset punoittavalle, ärtyneelle tai epäpuhtaalle iholle suunnatut tuotteet ovat suosittuja: ihon sävyä neutraloiva Prime Time -pohjustaja tasoittaa ihon pinnan, Redness Remedy kadottaa punoituksen ja Blemish Remedy Foundation on paras ratkaisu kiusallisille näppylöille.

Suodata