Björn Axén

Björn Axén on hiustenhoidon edelläkävijä, jolla on yli 50 vuoden kokemus hiusalasta ja hiusten muotoilusta. Björn Axénin perinteisiin kuuluu käsityötaidon ja korkean laadun arvostus, joka näkyy useissa brändin voittamissa palkinnoissa ja kuluttajasuosiossa. Björn Axén ei vain myy hiustuotteita, vaan haluaa myös nostaa asiakkaan itsetuntoa ja hyvinvointia uudelle tasolle.

OSAAMINEN
Björn Axén on kehittänyt hiustuotteitaan 50 vuoden ajan. Yrityksen tuotekehitystiimi ei koskaan pysähdy, vaan etsii aina uusia aineosia ja teknologiaa, joita soveltaa tuotteisiin. Pettämätön ammattitaito ja korkealaatuiset koostumukset ovat Björn Axénin johtotähtiä.

VÄLITTÄMINEN
Jokainen Björn Axén -tuote on kehitetty tarkasti tietylle hiustyypille ja tuotteet ovat helppokäyttöisiä, mikä luo asiakkaita parhalla tavalla palvelevan kokonaisuuden. Hiusten lisäksi Brjön Axén huomioi myös päänahan, jolloin täydellisten hiusten saavuttaminen on vaivattomampaa.

LUOMINEN
Björn Axén luo tuotteita, jotka on kehitetty laadukkaista ainesosista ja joiden vaikutus hiuksiin on ykkösluokkaa. Ammattilaislaatuiset hiustuotteet toimivat täydellisesti tilanteessa kuin tilanteessa.

Suodata