Calvin Klein -hajuvesi

Calvin Klein on yksi maailman johtavista muotibrändeistä, jonka ydinosaamiseen kuuluvat naisten ja miesten vaatteet, urheiluvaatteet, asusteet, uimapuvut, hajuvedet ja kodin sisustus. Calvin Klein on tunnettu selkeästä muotokielestä, yksinkertaisista ja tyylikkäistä leikkauksista ja käytännöllisyydestä, joka yhdistyy ainutlaatuisella tavalla trendeihin. Huippulaatuiset materiaalit, taitavat suunnittelijat ja inspiroiva sävymaailma yhdistyvät kokonaisuudeksi, josta nousee yhä uudelleen uusia klassikkovaatteita ja -tuoksuja. Calvin Klein on yhtä aikaa ylellinen ja rento, maanläheinen ja raikas sekä yksinkertainen ja kaunis.

Calvin Kleinin tuoksuvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Eternity ja CK One ovat merkin klassikkoja, luotettuja raikkaita tuoksuja, jotka saavat uusia käyttäjiä pauloihinsa päivittäin. Euphoria tarjoaa viettelevämpää ja sensuellimpaa näkökulmaa Calvin Kleiniin: itämaiset kukat yhdistyvät tuoksusekoitukseksi, joka huumaa aistit. Encounter on tuoksulinja miehille, jotka tietävät mitä haluavat, pitävät otteessaan ja hurmaavat itsevarmuudellaan. Beauty on kokoelma naisellisia tuoksuja, jotka sopivat glamourinnälkäiselle, elegantille ja viehättävälle naiselle. Reveal-linja tasapainottelee luksuksen, harmonian ja luonnollisen raikkauden välimaastossa.

Erityistä merkissä ovat sen jaetut One- ja Be-tuoksut, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Jaetut tuoksut ovat Calvin Kleinin suosituimpia tuotteita, sillä niiden tuoksumaailma on vastustamattoman raikas ja puhdas yllättävillä elementeillä.

Suodata