CLEAN Reserve

Ylelliset Clean Reserve -tuoksut vangitsevat arkisten hetkien ainutlaatuisen tunnelman. Yksinkertaisen tyylikkäissä hajuvesissä tuoksuvat puhtaat ja raikkaat elementit, jotka ovat täydellinen valinta silloin, kun haluat viimeistellä asusi tyylillä. Tuoksuvivahteiden välille ei ole muodostettu suuria kontrasteja, jolloin tuoksun herkkyys ja puhtaus pääsevät oikeuksiinsa. Clean Reserve -tuoksut luovat ainutlaatuisen hienostuneita kokonaisuuksia, joita kantaessasi tiedät tehneesi puhtaan valinnan.

Clean Reserve -tuoksujen jokainen yksityiskohta on toteutettu ympäristöä ja kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Tuoksuraaka-aineet ovat kestävästi viljeltyjä ja kauttaaltaan kierrätettävät pakkaukset on valmistettu uusiutuvalla energialla. Hajuvesissä käytetty alkoholi on peräisin maissista ja se on yhdistetty ihoa hemmottelevaan aloe veraan. Pakkauksia ympäröivä maatuva sellofaani on valmistettu maissista ja tyylikäs puukorkki on sertifioidusti viljeltyä espanjalaista tammea.

Tarkkaan harkittu kokonaisuus saa viimeisen silauksen silmiä hivelevästä pakkausdesignista, joka kannustaa nostamaan kauniin pullon kotisi paraatipaikalle.

Suodata