CLEAN-hajuvesi

Clean valmistaa uniikkeja tuoksuja, jotka pullottavat arkisten hetkien ainutlaatuisen tunnelman. Hajuvesissä tuoksuvat erilaiset puhtaat ja raikkaat elementit kuten puhdas pyykki, suihkunraikas iho, kasteiset lehdet, kesäinen päivä ja paljas iho. Yksinkertaisen ylelliset Clean-hajuvedet ovat täydellinen valinta silloin, kun haluat tuoksua hyvältä, mutta välttää päällekäyviä tuoksuja. Clean-hajuvesien hetken vangitsevat tuoksut luovat vaivattomia kokonaisuuksia, jotka saavat sinut tuntemaan olosi puhtaaksi.

Jokainen Clean-hajuvesi on erityisen hetken vangitseva kokonaisuus, mutta tuoksuja kerrostamalla on myös mahdollista luoda oma, ainutlaatuinen tuoksu. Nostalgiset Clean-hajuvedet herättävät mielessä eloon sen täydellisen hetken, jonka tunnelmaa haluat varjella ja johon haluat aina uudestaan palata.

Clean tunnetaan ympäristötietoisena yrityksenä, joka haluaa kaikella toiminnallaan pyrkiä varjelemaan meitä ympäröivää kaunista luontoa. Clean-tuotteiden kierrätettävät pakkaukset on valmistettu kierretyistä materiaaleista ja pakkausten painatukset on toteutettu myrkyttömällä, vesiliukoisella musteella. Hajuvesissä käytetty myrkytön alkoholi on peräisin maissista ja yhdistetty iholle hellävaraiseen aloe veraan. Tuoksupulloja ympäröivä sellofaani on sekin tuotettu maissista ja kompostoitavaa. Clean-tuotteet tuotetaan tehtailla, jotka saavat energiaa aurinkopaneeleista.

Suodata