Dr. Hauschka

Lääkäri Rudolf Hauschka alkoi jo vuonna 1935 valmistaa luonnollisia ihonhoitotuotteita lääketieteellisen hoidon tueksi. Innoitusta hän sai vaimoltaan, ihotautilääkäri Elisabeth Sigmundilta, joka oli työskennellyt pitkään iho-ongelmien parissa. Molemmille lääkäreille oli alusta asti selvää, että ihonhoidon tuli tukea lääketieteellistä hoitoa mahdollisimman pitkälle. Siksi he päätyivät käyttämään tuotteissaan tehokkaiksi todettuja, luonnollisia eteerisiä öljyjä.

Vuonna 1967 lanseerattiin Dr. Hauschka -tuotemerkki ja sen myötä myös kosmetologeja alettiin kouluttaa Hauschka-menetelmään. Tuotteet pohjautuvat yhä tänään Rudolfin ja Elisabethin pioneerityölle luonnon ainesosien parissa. Tuotteiden ainesosat tuotetaan biodynaamisesti tai luomusti viljellen suosien Reilun Kaupan periaatteita ja merkki kehittää jatkuvasti uusia, luonnonkosmeettisia ratkaisuja kosmetiikan saralla.

Dr. Hauschka panostaa tuotteiden valmistuksessa niin sanottuun rytmiseen menetelmään, joka vaikuttaa myös brändin ihonhoitorutiiniin. Iho uudistuu 28 päivän jaksossa ja tarvitsee erilaista hoivaa päivällä ja yöllä - juuri tämän kierron tukemiseen Dr. Hauschka -tuotteet on suunniteltu. Dr. Hauscka -kasvohoidoissa stimuloidaan lymfakiertoa ja tasapainotetaan ihon rytmistä toimintaa. Merkin ihonhoitorutiini on tunnettu ainutlaatuisesta lähestymistavastaan: päivisin iholle levitetään ravitsevia, öljyisiä tuotteita ja öisin ihon annetaan uudistua ilman rasvoja.

Kauneus kumpuaa sisältä päin.

Tutustu koko sertifioidun luonnonkosmetiikan valikoimaamme.

Suodata