Elizabeth Arden

Tuskin kukaan on välttynyt kuulemasta ihonhoidon klassikosta, Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -voiteesta! Klassikkostatus on ansaittu, sillä vuonna 1930 kehitetty voide saa edelleen huiman määrän tunnustuksia, palkintoja ja tietenkin uusia, uskollisia käyttäjiä. Eight Hour Creamin ympärille on kehitetty kokonainen ihonhoitolinja, joka sisältää tuotteet etenkin kuivan, vaurioituneen ja oireilevan ihon hoitoon. Myös nämä kuuluisan tehovoiteen sisartuotteet ovat saavuttaneet hurjan suosion kansainvälisesti.

Eight Hour Cream ei kuitenkaan ole ainoa Elizabeth Ardenin huipputuote. Muita ympäri maailman suosiota niittäneitä Arden-tuotteita ovat muun muassa Green Tea -hajuvesi, ylellinen Prevage-ihonhoitosarja ja Beautiful Color Moisturizing Lipstick -huulipuna. Elizabeth Ardenin tuotteet toimivat siis monella saralla täydellisesti ja sarjan uudet tuotteet otetaan vastaan innolla kaikkialla.

Kanadalaissyntyinen, Yhdysvaltojen New Yorkiin muuttanut Elizabeth Arden oli itse sydämeltään naisasian kannattaja - olihan hänellä omaa kokemusta kivikkoisesta kamppailusta yhteiskunnassa. Vasta perustettu yritys, jonka johtaja on nainen, ei nimittäin ollut vuonna 1910 mitenkään tavallinen juttu. Elizabeth Arden uskoi naisten voimauttamiseen yhteiskunnallisen toiminnan sekä esimerkkien kautta ja hän järjestikin useita naisten oikeuksien tapahtumia elinaikanaan. Suurin tapahtumista lienee marssi, jossa 15 000 naista marssi punatuin huulin Ardenin kuuluisan punaovisen kauneushoitolan ohitse. Elizabeth Ardenin kova työ kannatti ja hän oli vuonna 1946 yksi ensimmäisistä naisista joka kuvattiin Time-lehden kanteen.

Suodata