Essie

Olipa kerran tyylikäs neitokainen, joka oli kyllästynyt värittömiin kynsiinsä. Hän halusi kampauspöydälleen kauniita kynsilakkoja, jotka olisivat laadukkaita, upean sävyisiä ja joilla kynsien lakkaaminen sujuisi helposti. Toivoipa hän myös saavansa samalla laajan valikoiman kynsienhoitotuotteita, päällyslakkoja ja erikoiskokoelmiakin. Eikä olisi lainkaan pahitteeksi, vaikka lakkojen kaupanpäällisenä tulisi komea prinssi tai pari.

Vaikka tämä muotitietoinen neito etsi ja etsi, ei hän löytänyt mieleistään kynsilakkasarjaa. Hän kävi läpi kaikki kuningaskunnat, kysyi trendikkäimmiltä prinsessoilta ja turvautui aina eleganttien hyvien haltiattarien apuun. Kukaan ei kuitenkaan osannut auttaa häntä! "Ei sellaista merkkiä ole olemassakaan, jonka kynsilakat olisivat samalla laadukkaita ja pitkäkestoisia", sanoi erään etäisen maan kaunis prinsessa. "Hah, me osaamme sentään taikoa eikä meillä ole vieläkään hoitavaa aluslakkaa!", valittivat haltiattaret. "Voi, olen yrittänyt etsiä täydellistä punaista sävyä kaikkialta, mutta kaikissa on jotain vikaa", huokaili klassisesta pukeutumisestaan tunnettu kuningatar.

Lopulta neitokainen kyllästyi tilanteeseen täysin ja päätti auttaa itse itseään. "Jos sellaista ei kerran ole olemassa, se täytyy itse luoda!", päätti hän ja palkkasi avukseen muutaman haltian, pari noitaa ja yhden velhon. Pian hänellä oli käsissään kaunein kynsilakkavalikoima mitä kuvitella saattaa: sävyjä laidasta laitaan, toimivia hoitotuotteita ja upean kiiltäviä päällyslakkoja silmänkantamattomiin. Kynsilakoista tuli huippusuosittuja kautta kuningaskuntien ja vielä tänäkin päivänä neuvokkaan neitokaisen kynsilakat koristavat prinsessojen, kuningattarien ja hyvien haltiattarien kynsiä.

Tämä kaikki tapahtui ammoisina aikoina vuonna 1981. Kekseliään neidon nimi oli tietenkin Essie.

Suodata