evo

evo pelastaa tavalliset ihmiset!

evo on innovatiivinen, ammattilaislaatuinen hiustuotelinja, jolla on erityinen missio puhua totta. evo ei ole ratkaisu elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen vaan yksinkertainen, laadukas valikoima hiustuotteita. evo on läpikotaisin rehellinen ja kannustaa asiakkaitaan ajattelemaan mainoslauseita pidemmälle. Kun tuote toimii, muulla ei ole väliä.

Yksi evon pääperiaatteista on "ei sisällä". evo ei sisällä maagisia ainesosia, ylimaallista teknologiaa tai mielikuvituksekkaita hiusmyyttejä. evon tuotteista ei löydy markkinointijargonia tai turhia ylisanoja, vaan hauska tarina ja käyttöohjeet. evo-tuotteisiin ei ole lisätty mitään tarpeetonta vain mainoslauseiden takia, vaan jokainen raaka-aine on tuotteelle tarpeellinen.

evon nerokkaan simppelit pakkaukset, nokkelat tuotenimet ja laadukas sisältö hurmaavat kaikki hiustyypit. Tuotteet on jaoteltu kuuteen eri tuotelinjaan: sininen Calm kosteuttaa ja rauhoittaa, punainen Care korjaa ja suojaa, tummanvihreä Volume tuo tuuheutta, tummanpunainen Curl pitää kiharat aisoissa, pinkki Straight tietenkin suoristaa ja limenvihreä Style mahdollistaa upeat hiustyylit. Lisäksi evo valmistaa Fabuloso-hoitoaineita, jotka virkistävät hiusvärin takaisin toimintakuntoon.

evo - tavallisille ihmisille, rehellisesti ja laadukkaasti.


Suodata