Garnier

Garnier tarjoaa täydellisen kauneudenhoitorutiinin kaiken ikäisille ja kaikkiin tarpeisiin - edullisesti!

Garnierin tuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. Oli kyseessä sitten kasvovoide, shampoo tai aurinkorasva, kaikki tuotteet sisältävät luonnollisia aktiivisia ainesosia. Garnier kannustaa kaikkia huolehtimaan itsestään ja ympäristöstään tekemättä kompromisseja!

Garnier on perustettu Ranskassa vuonna 1904 ja siitä lähtien yritys on hyödyntänyt tuotteissaan tehokkaita, luonnollisia ainesosia ja kasviuutteita. Vuosien aikana Garnier on tullut tunnetuksi ihon- ja hiustenhoidon asiantuntijana, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Tänä päivänä Garnier valmistaa tuotteita ihon hoitoon ja puhdistukseen, hiusten hoitoon ja värjäykseen ja auringolta suojautumiseen. Lukuisat Garnier-tuotelinjat kuten Fructis, Ambre Solaire, Nutrisse ja Olia tunnetaan ympäri maailman.

Oletko jo tutustunut uuteen, innovatiiviseen Garnier Olia -hiusväriin? Olia-hiusvärit perustuvat öljyjen hiuksia hoitavaan ja silottavaan voimaan. Ammoniakiton koostumus ja hoitavat aineet jättävät hiukset pehmeiksi ja sileiksi. Kuin olisit juuri tullut kampaajalta!

Keväällä 2019 julkaistu Garnier Bio -tuotelinja sisältää luonnonmukaisia Ecocert-sertifioituja hoitotuotteita usealle ihotyypille. Edullista ja helppoa luonnonkosmetiikkaa!

Suodata