Glo Skin Beauty

Jo muinaisen Egyptin aikoina käytettiin maasta saatavia ainesosia ihon suojaamiseen auringolta ja merkitsemään sosiaalista statusta. Kleopatran aikaiseen Egyptiin usein liitetyn tumman silmämeikin tarkoitus oli ennen kaikkea käytännöllinen: suojata silmiä auringon polttavilta säteiltä. Köyhällä kansanosalla ei ollut varaa tai pääsyä pigmenttisiin maa-ainesosiin, joten ajan myötä kasvomaalaukset alkoivat merkitä myös ylhäisyyttä.

Egyptiläiset olivat oikeilla jäljillä käyttäessään maa-ainesta ihonsa suojana. Maan sisältämät mineraalit kuten sinkki, titaanidioksidi ja rautaoksidi toimivat luonnollisina aurinkosuojina ja kiinnittävät väripigmentit ihoon, ja erityisesti sinkillä on tulehduksia parantava ominaisuus. Hohtava mica-puuteri puolestaan tuo kasvoille vaaleaa hohtoa ja on terveellinen vaihtoehto, toisin kuin keskiajalla Euroopassa kaunistautumiseen käytetyt lyijy ja arsenikki.

Glo Skin Beauty on menestynyt yritys, joka valjastaa mineraalit nykyaikaisiin kauneustuotteisiin. Glo Skin Beauty valmistaa korkealaatuisia mineraalimeikkejä, jotka soveltuvat kaikille ihotyypeille. Tuotteissa on luonnollinen aurinkosuoja eivätkä ne sisällä parabeeneja, synteettisiä väriaineita, talkkia tai hajusteita. Näin ollen Glo Skin Beauty sopii myös herkistyneelle iholle. Kolmesti jauhetut mineraalit ovat äärettömän hienojakoisia ja levittäytyvät iholle tasaisesti tuoden kasvoille kuulaan upean pinnan.

Tutustu mineraaleihin ja laadukkaisiin Glo Skin Beauty-tuotteisiin, ja muuta tapasi meikata!

Suodata