Holika Holika

Holika Holika

Vuonna 2010 lanseerattu eteläkorealainen Holika Holika on noussut yhdeksi maan suosituimmista kosmetiikkamerkeistä. Holika Holika on tunnettu leikkisistä tuotepakkauksistaan ja houkuttelevista tuotteistaan, jotka vetoavat erityisesti nuoriin ja tyylitietoisiin kuluttajiin. Laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan tarjoava tuotemerkki käyttää tuotteidensa valmistukseen ensiluokkaisia raaka-aineita, jotka yhdessä käytännöllisten pakkausten kanssa tekevät tuotteiden käytöstä hauskaa.

Holika Holikan tavoitteena on saada korostaa jokaisen luonnollista kauneutta. Ihonhoidosta ja meikkaamisesta hauskaa tekevä tuotemerkki tuo käyttäjilleen paitsi viihdyttäviä elämyksiä, myös upeita lopputuloksia. Tuotemerkin nimi syntyy koreaksi houkutusta tarkoittavan "holida"-sanan ja englanninkielisen addiktiota tarkoittavan "-holic"-liitteen yhdistelmästä.

Holika Holikan suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat mm. merkin kangasnaamiot, joiden ohut kangas asettuu tiiviisti ihoa vasten varmistaen aktiiviaineiden erinomaisen imeytymisen. Ihonhoitoa tehostavat myös esimerkiksi One Solution Super Energy Ampoule -seerumiampullit, jotka kohdistavat tehonsa ihon erilaisiin tarpeisiin. Erityismaininnan ansaitsevat myös veikeät Pig Nose Clear Blackhead -tuotteet, jotka on kehitetty vähentämään ja ennaltaehkäisemään mustapäiden muodostumista.

Tee kauneudenhoidostasi hauskaa Holika Holika -tuotteilla!

Suodata