IsaDora

 

IsaDora on jännittävä ruotsalainen meikkibrändi, jonka historia ulottuu vuoteen 1983. IsaDoran perustajat Ingvar Vigstrand ja Ingrid Berndtsson olivat saaneet tarpeekseen ulkomaisten merkkien vähäisestä sävyvalikoimasta, hajusteettomien tuotteiden puutteesta, keskinkertaisesta laadusta sekä tylsistä pakkauksista. Heidän mielestään tyylikkäiden ja ajanmukaisten meikkien pitäisi myös olla hintatasoltaan kaikkien saavutettavissa.

IsaDora haluaa yhä tänä päivänä tarjota arjen luksusta kaikille kosmetiikan käyttäjille. Kaikki IsaDoran tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja, eikä niiden luomiseen ole käytetty eläinkokeita. Runsas valikoima sisältää muun muassa väriaineettoman ripsivärin ja lukuisia 100% mineraalituotteita, jotta jokainen löytäisi itselleen IsaDoralta suosikkituotteensa.

Aivan erityistä IsaDorassa on rakkaus väreihin. IsaDoran motto on "the colour authority" ja merkin valikoimista löytyvätkin sekä klassikkovärit että viimeisimmät trendisävyt. Vaihtuvat kausikokoelmat kiertyvät tarkoin harkittujen teemojen ympärille ja vakiovalikoima täydentyy jatkuvasti halutuilla sävyillä ja tuotteilla. IsaDora pysyy taidokkaasti mukana kauneusmaailman trendeissä ja reagoi nopeasti muuttuvaan muotiin. IsaDora tarjoaa kuluttajille ajankohtaisia, toimivia ja laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan.

Tervetuloa IsaDoran maailmaan!

Suodata