Kerstin Florian

Kerstin Florian

Kerstin Florian on ruotsalainen nainen, joka tiesi jo 12-vuotiaana haluavansa työskennellä kosmetiikan ja hyvinvoinnin parissa. Kiinnostus alaa kohtaan heräsi jo lapsuudessa synnyinmaan luonnon ja perheen terveellisten elintapojen ansiosta. Kerstinilla on pitkä kokemus spa-hoitolassa työskentelystä. Kerstin perusti ensimmäisen oman hoitolansa Kaliforniaan, minne hän valmisti tuotteet itse käyttämällä luonnosta saatavia ainesosia. Vuosia myöhemmin avattuaan jo kolme hoitolaa hän päätti siirtyä eteenpäin ja keskittyä kertomaan eteenpäin tapoja sisäisen terveyden ja ulkoisen kauneuden tavoittamiseksi. Hänet palkittiin vuoden 2018 Wellness Awards -gaalassa ''Industry Icon Of The Year'' -palkinnolla.

Kerstinin ylellinen hoitolabrändi syntyi intohimon pohjalta kosmetiikkaa kohtaan jo 40 vuotta sitten, kun hän koki, että markkinoilta puuttui tuotteita, jotka koostuvat luonnollisista ja tehokkaista kasviperäisistä raaka-aineista. Hän oli aikaansa edellä ajatusmaailmassaan yhdistää luonto ja kauneus. Kerstin Florian -tuotteet ovat ekologisia ja keskittyvät nykyaikaisiin innovaatioihin, joissa on käytetty viimeisintä teknologiaa. Brändin alle kuuluu hoitotuotteita sekä kasvoille että vartalolle ja niihin on valittu tarkoin sopivat ainesosat.

Kerstin Florian -tuotteiden ideologia perustuu neljään hyvinvoinnin kulmakiveen; liikuntaan, ravitsemukseen, mielen tasapainoon sekä ihon hoitamiseen. Punainen lanka kulkee ulkoisen kauneuden ja sisäisen terveyden välillä ja yhdistää molemmat. Tämän johdosta yritys pitää tänä päivänä suosittua lifestyle-blogia, koska tuotteet ovat enemmänkin elämäntapa kuin vain kosmetiikkaa.

Suodata