L'Occitane

Jo vuonna 1976 perustettu ranskalainen L'Occitane en Provence on saanut inspiraationsa Välimeren alueen elämäntavoista. L'Occitane sai alkunsa, kun 23-vuotias Olivier Baussan alkoi tislata paikalliseen myyntiin rosmariinin eteeristä öljyä apunaan vain tislauskattila, vankka kasvien tuntemus ja pieni kurma-auto. Myöhemmin mies laajensi tuotantoaan myös saippuoihin ja voiteisiin. Olivierin oma kotiseutu innosti hänet levittämään sanaa luonnollisesta kauneudesta ympäri maailman.

L'Occitanen ihoa ja hiuksia hoitavat tuotteet sekä hajuvedet on kehitetty fytoterapian eli kasvilääkinnän ja tuoksuja hyödyntävän aromaterapian periaatteita noudattaen. Aistielämyksiä tarjoavat ja hyvinvointia lisäävät L'Occitane-tuotteet tuovat tunnetuksi Provencen parhaat raaka-aineet, jotka auttavat tuomaan esiin luonnollisen hehkusi.

L'Occitane on sitoutunut suojelemaan jatkuvasti ihastuttavaa ja hämmästyttävää luontoa ja sen tarkkailu ohjaa yrityksen toimintaa jatkuvasti. L'Occitane investoi vahvasti tutkimukseen ja yrityksen oma Haute-Provincen Manosquessa sijaitseva tutkimuskeskus on huipputasoa. Tutkimuskeskuksen yksitoista laboratoriota työllistää sata tutkijaa, jotka keskittyvät tutkimaan molekyylibiologiaan, analyyttiseen kemiaan ja kasvien uuttamiseen.

Suosituimmat L'Occitane-tuotteet

Suosituimpia L'Occitane-tuotteita on L'Occitane Almond Shower Oil -suihkuöljy, jonka manteliöljyä sisältävä koostumus puhdistaa vartalon ihon samalla kun se hoitaa ja kosteuttaa sitä. Myös ihoa tehokkaasti ravitsevaa karitevoita sisältävät hoitotuotteet kuten esimerkiksi L'Occitane Shea Butter Hand Cream -käsivoide ovat kestosuosikkeja, joita L'Occitanen käyttäjät rakastavat. Raikkaan sitruksiset Verbena-tuotteet, mieltä rauhoittavat Lavender-tuotteet sekä ikääntyvää ihoa hoitavat Immortelle-tuotteet ovat kaikki löytäneet paikkansa tuotemerkkiin ihastuneiden sydämestä.

L'Occitane - Etelä-Ranskasta sinun ihollesi!

Suodata