Löwengrip

Kopioi suositun ruotsalaisen vaikuttajan Isabella Löwengripin hiustyyli ja heleä iho!

Isabella Löwengrip ja Pingis Hadenius perustivat vuonna 2012 tuotemerkin, joka on linjassa ruotsalaisten arvojen kanssa. Löwengripille tärkeää ovat läpinäkyvyys, kommunikaatio, vastuullisuus, innovatiivisuus ja laatu. Tuotemerkki panostaa tuotekehitykseen, asiakaspalautteen huomiointiin ja kestävästi tuotettuihin, korkealaatuisiin ainesosiin. Löwengripin ytimessä ovat monipuoliset ja helppokäyttöiset tuotteet, jotka vapauttavat aikaa itselle.

Premium-ainesosat - Löwengrip keskittyy holistiseen lähestymistapaan tuotteiden formuloinnissa. Aktiiviset ja vaikuttavat ainesosat valikoidaan huolella ja tuotteen koostumus kehitetään alusta asti itse. Tuotepohjat koostetaan niin, että ne tarjoavat aktiiviaineille optimaaliset olosuhteet imeytyä ja vaikuttaa ihoon. Löwengripin tuotannossa noudatetaan ympäristön huomioivia toimintatapoja ja ympäristöystävälliseen tuotantoon kiinnitetään erityistä huomiota.

Tinkimätön tuotekehitys - Löwengrip tuo markkinoille vain tuotteita, joilla on merkitystä. Uusien tuotteiden kehitykseen käytetään aikaa ja tutkimusresursseja, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tehokas ja vaikuttava. Pakkausdesign luodaan aina tuotteen ympärille, ei ikinä toisinpäin. Löwengripille ominaisia ovat tuotteet, jotka tekevät monta asiaa samalla kertaa ja helpottavat arkea.

Edistynyt testausprosessi - Kaikki Löwengrip-tuotteet käyvät läpi tinkimättömän testauksen. Tuotteet testataan dermatologisesti 12 kuukauden ajan laboratorio-olosuhteissa ja tuotemerkin luova johtaja Isabella Löwengrip valvoo henkilökohtaisesti koko prosessia. Lisäksi tuotemerkki kuuntelee asiakkaitaan ja muokkaa ja kehittää tuotteitaan asiakaspalautteen perusteella.

"Tarvitsen arjessani korkealaatuisia kauneustuotteita, jotka ovat paitsi hellävaraisia myös tehokkaita. Kun käytän tuotetta, haluan että se todella täyttää lupauksensa. Löwengrip-tuotteille myös vastuullisuus on tärkeää ja siksi tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ruotsissa ympäristöystävällisin menetelmin."
- Isabella Löwengrip, Creative Director & co-founder

 

Tuotelinjat

Advanced Skin Care - Uudistavaa ihonhoitoa aikuiselle ja epätasapainoiselle iholle. Linja sisältää ihoa heleyttäviä ja epäpuhtauksia torjuvia ainesosia.

Blonde Perferction - Vaaleiden hiusten supertuotteet, jotka taittavat hiuksista epätoivottua keltaisen ja pronssin sävyjä.

Healthy Glow - Tuotteet vartalon ihon päivittäisiin hyvinvointiin, heleästi ja hehkuen.

Intimate Care - Joukko intiimialueen tueksi kehitettyjä tuotteita, jotka vahvistavat ihon hyvinvointia herkillä alueilla.

Long Lasting - Normaalien ja värjättyjen hiusten hoitolinja, joka tarjoaa hellävaraista huolenpitoa jokaiseen päivään. Tuotteet auttavat ehkäisemään hiusvärin haalistumista ja kosteuttavat tehokkaasti.

Styling & Texture - Proteiinia sisältävä, tuuheuttava hiustuotelinja hennoille ja latteille hiuksille. Varaudu kampauksen uuteen nosteeseen!

The Cure - Karheiden ja käsitellyiden hiusten tuotelinja. The Cure antaa eläväisyyttä ja toivoa kuiville, sähköisille ja karhean tuntuisille hiuksille rakennepaikkaavien ainesosien avulla.

 
Suodata