Lumene

Oma, suomalainen Lumenemme on pysytellyt kauneudenhoidon aallonharjalla jo yli 50 vuotta! Lumenen tapa yhdistää viimeisintä tieteellistä tietoa luonnon omiin ainesosiin valloittaa yhä edelleen uusia käyttäjiä ja nykyään jopa ympäri maailman. Tieteellistä, toimivaa ja luonnosta inspiroitunutta – sitä on Lumene.

Pohjoisen kasvukausi on lyhyt ja kiivastahtinen: kesällä aurinko paistaa vuorokauden ympäri talvikuukausien ollessa hämäriä aamusta iltaan. Tämä mahdollistaa ainutlaatuiset kasvuolosuhteet Lumenen käyttämille luonnollisille ainesosille. Lyhyen kasvukauden kasvit ja marjat ovat täynnä antioksidantteja, vitamiineja ja muita iholle hyödyllisiä ainesosia. Juuri pohjoismaisten kasvien tehoon Lumene yhdistää tieteellisen tiedon ja näin syntyy jotain ainutlaatuista, jonka pariin halutaan päästä ympäri maailmaa.

Lumene ei suinkaan keskity vain ihonhoitoon, vaan tarjoaa myös laajan valikoiman värikosmetiikkaa kuluttajilleen. Näin sekä ihonhoito että meikkaus kulkevat käsi kädessä: meikit sisältävät samoja tehoaineita kuin ihonhoitotuotteetkin, joten myös ne ovat iholle hellävaraisia ja hoitavia. Kausittain vaihtuvat kokoelmatuotteet inspiroivat astumaan mukaan värien tanssiin ja leikittelemään uusilla kokemuksilla. Lumene on aina edelläkävijä mitä tulee viimeisimpiin kauneustrendeihin – näin laadukas, toimiva ja trendikäs meikki on kaikkien saavutettavissa!

Jopa 99% Lumenen käyttämistä ainesosista on luonnollista alkuperää. Lumenelta löydät täysin vegaanisia ihonhoitotuotteita sekä meikkivoiteita. Tuotteiden pakkaukset on valmistettu kierrätetyistä ja kierrätettävistä pakkauksista. 

Ihonhoito | Meikit

Suodata