Mavala

Mavalalla ei ole tuotefilosofiaa - Mavala itsessään on filosofia.

Jo yli 50 vuoden ajan sveitsiläinen Mavala on tullut maailmalla tunnetuksi laadukkaiden kauneustuotteiden toimittajana. Mavalan tuotekehitys on mahdollistanut tarkkaan koostetun tuotevalikoiman, jonka korkea laatu ja mietityt sävyt niittävät mainetta kaikkialla. Mavalan omistautuminen kauneudenhoidolle ja upeat tuotteet ovat yrityksen omien, innovatiivisten laboratorioiden ja tutkijoiden ansiota.

Mavalan näppärän kokoiset minikynsilakat ovat tuttuja kaikille. Pieni koko, kauniit sävyt ja kestävä lopputulos tekevät Mavalan kynsilakoista ikisuosikkeja. Vaihtuvat kausikokoelmat piristävät valikoimaa ja söpö kynsilakkapullo on helppo tapa hemmotella itseään arkena. Ei ihme, että tuhannet ja taas tuhannet naiset tarttuvat päivittäin Mavalan lakkoihin kaikkialla maailmassa!

Jotta kynsilakka näyttäisi hyvältä, täytyy pohjan olla kunnossa. Siksi Mavala tarjoaa laajan skaalan kynsien- ja käsienhoitotuotteita ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Päivittäiseen käsien kosteutukseen on omiaan Mavala Hand Creme, mutta välillä on hyvä kiinnittää erityishuomiota myös kynsinauhoihin. Mavala Mavapen Nutritive Oil -hoitokynä pehmentää kynsinauhat ja hoitaa myös kynsiä. Hoitavat ja suojaavat tuotteet kuten Mavala Protective Base Coat, Mavala Barrier-Base ja Mavala Ridge Filler -aluslakat sopivat erinomaisesti värilakan alle. Lisäksi Mavalan erikoistuotteet, kuten Mava-Flex-kynsiseerumi ja Mava Dry -pikakuivattaja helpottavat kynsien viikottaista hoitoa.

Kynsituotteiden lisäksi Mavalan tuotevalikoimaan kuuluu jalka-, ripsi- ja meikkituotteita.

Suodata