Murad

Howard Murad on yhdysvaltalainen lääkäri, joka on tunnettu kokonaisvaltaisesta otteestaan hyvään oloon: ihonhoidon lisäksi hän tarjoaa avaimiksi parempaan elämään koko kehon hyvinvointia, huoletonta ja terveellistä ruokaa ja stressittömyyttä. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin Murad-tuotenimestä: yrityksestä, joka perustettiin 1989 kehittämään Howard Muradin mullistavia ihonhoitotuotteita. Tuotteet olivat ensimmäisiä, joilla oli mitattavia, ikääntymistä ennalta ehkäiseviä vaikutuksia.

Murad-tuotteet ovat saavuttaneet useita palkintoja etenkin pioneerityöstä AHA-happojen käytössä ihonhoidossa. Ihonhoidon lisäksi Howard Murad on panostanut tutkimukseen liittyen kulttuuriseen stressiin, jolla on negatiivinen vaikutus solujen terveyteen. Tämä kaikki näkyy Murad-tuotteiden viimeistellyissä koostumuksissa, joiden vaikuttavat aineet ovat tutkitusti tehokkaita.

Korkealaatuiset Murad-tuotteet ovat ihoasiantuntijoiden suosikkeja ympäri maailman. Etenkin sarjan epäpuhtauksien ja ongelmaihon hoitoon suunnatut tuotteet ovat saaneet kiitosta monelta taholta. Epäpuhtaan ja oireilevan ihon lisäksi tuotteita löytyy muun muassa ikääntyvälle iholle, kuivalle ihotyypille sekä kasvoille, jotka ovat menettäneet luonnollista hehkuaan. Myös punoittava iho ja miesten iho on huomioitu tuotekehityksessä. Murad-tuotteista on helppo koostaa täysipainoinen, ihonpuhdistuksen ja kosteutuksen kattava laadukas ihonhoitorutiini, joka tuo vakuuttavia hoitotuloksia.

Suodata