NIOXIN

Ihonhoidollinen lähestymistapa hiuksiin!

NIOXIN sai alkunsa yhden naisen halusta säilyttää hiuksensa ja mahdollistaa miellyttävä elämä myös ohenevien hiusten kanssa. NIOXIN haluaa, että jokainen ohenevien hiusten kanssa kamppaileva voi olla tyytyväinen itseensä ja ulkonäköönsä.

Hiusten katkeiluun, ohenemiseen ja hiustenlähtöön olemassa kuusi syytä, jotka kohtaavat meistä jokaista jossain vaiheessa elämää. Geneettiset tekijät, stressi, hormonaaliset ja terveydelliset muutokset, ympäristölliset tekijät, lääkitys ja ravinto ovat kaikki osatekijöitä hiusten hyvinvoinnissa. NIOXIN lähestyykin hiustenhoitoa kokonaisvaltaisena asiana, aivan kuten ihonhoitoa on lähestytty jo kymmenien vuosien ajan. NIOXIN ei pyri peittämään hiustenlähtöä tai naamioimaan hiuksia terveemmiksi, vaan vaikuttamaan alkuperäiseen syyhyn ongelmien taustalla ja stimuloimaan kasvua tehokkaiden ainesosien avulla.

Täydellinen NIOXIN-hiustenhoitorutiini koostuu neljästä osasta: puhdistuksesta, hoidosta, hiuspohjan suojaamisesta ja muotoilusta. Oman hiustyypin mukaan valittu hoitolinja auttaa hiukset hankalan vaiheen yli ja kuntouttaa hiuspohjan ihoa aktiivisten ainesosien avulla. Kun hiuspohja voi hyvin, hiuksetkin näyttävät terveiltä ja upeilta!

Hiustenlähdöstä tai kuontalon ohenemisesta ei tarvitse enää stressata. Löydä kuudesta hoitolinjasta oma NIOXIN-kokonaisuutesi ja anna hiustesi kukoistaa!

System 1: Normaaleille, ohuille tai hennoille luonnonhiuksille
System 2: Selvästi oheneville, hennoille hiuksille
System 3: Normaaleille, ohuille tai hennoille hiuksille jotka on käsitelty kemiallisesti
System 4: Selvästi oheneville, hennoille hiuksille, jotka on käsitelty kemiallisesti
System 5: Normaaleille, ohuen tuntuisille keskipaksuille tai karheille hiuksille
System 6: Selvästi oheneville, keskipaksuille tai karheille hiuksille

Suodata