NYX Professional Makeup

Vuonna 1999 perustettu NYX Professional Makeup on saanut nimensä muinaisen kreikkalaisen jumalattaren mukaan. Nyx-jumalatar oli yön valtiatar, jonka kauneus oli niin mystistä ja vaikutusvalta niin suuri, että itse pääjumala Zeus pelkäsi häntä. Brändin takana on siis ihanne voimakkaasta, upeasta naisesta, joka ei pelkää mitään!

NYX Professional Makeup tarjoaa jokaiselle oman elämänsä jumalattarelle ammattilaislaatuiset välineet meikin toteuttamiseen. NYX-tuotteet ovat huokeasta hinnastaan huolimatta runsaspigmenttisiä, korkealaatuisia ja helppoja käyttää. Huulipunien ja luomivärien sävyvalikoima on vailla vertaa ja meikkipohjien lopputulokset vaihtelevat täysin peittävistä kevyen kuultaviin tarjoten näin jokaiselle iholle sopivan lopputuloksen.

NYX Professional Makeup tarjoaa kuluttajien käyttöön myös tuotteita, jotka ovat aiemmin olleet vain ammattilaisten saatavilla: kiinnityssuihke, hullun väriset huulipunat, ihon heleyttäjät, korjaavat pohjustajat ja HD-tuotteet ihon viimeistelyyn ovat nyt tavallisen kuluttajan meikkipussin vakiotavaraa. YouTube-kaunottaret ja -kauneusgurut ovat nostaneet merkin toistuvasti yhdeksi hinta-laatusuhteiltaan parhaimmaksi brändiksi. Suosio ei ole ihme, kun katsoo NYXin laajaa valikoimaa, upeita värisävyjä ja tuotteiden laatua - näitä itse yön jumalatarkin käyttäisi!

Suodata