Ole Henriksen

Ole Henriksen -ihonhoitosarjan takana on omakohtainen kokemus ja suuri seikkailu. Ole Henriksen syntyi ja kasvoi Tanskan maaseudulla. Nuorena seikkailunhalu voitti kotiolot ja Ole lähti Indonesiaan tutustumaan muihin kulttuureihin. Valitettavasti juuri tuolloin Olen kasvojen ja vartalon iholle puhkesi kystinen akne, joka ei ottanut parantuakseen. Onneksi Jakartassa vaikutti tuohon aikaan lahjakas ihoasiantuntija Lagita, jonka klinikalla Ole alkoi vierailla säännöllisesti.

Lagitan tapa hoitaa akneihoa luonnollisilla, kasviperäisillä tuotteilla alkoi vaikuttaa nopeasti Olen ihoon ja hoitojakson jälkeen aknesta ei näkynyt jälkeäkään. Tämän kokemuksen myötä Ole kiinnostui ihonhoidosta ja palatessaan Indonesiasta hän muutti Lontooseen erikoistuakseen ihonhoitoon ja kosmetiikan kemiaan. Olen matka jatkui pian Yhdysvaltoihin, jossa hän perusti oman ihonhoitoklinikan. Klinikan tuotteet perustuivat tietenkin kasviperäisiin ainesosiin ja näin Lagitan perintö jatkui.

Ole Henriksenin ideologiaan ei kuulu valmistaa tuotteita trendien mukana, vaan kaikkien tuotteiden takana on huolellinen kehitystyö, joka on saanut innoituksensa oikeasta iho-ongelmasta ja tarpeesta. Joskus Olen kiinnostuksen herättää tietty ainesosa ja sen tutkimustulokset, välillä ensin syntyy kasvohoito ja vasta sitten sitä tukevia tuotteita. Tärkeintä on, että aineilla on todistettu vaikutus ihoon ja että jokaisen tuotteen koostumus on tarkoin laadittu kokonaisuus.

Valitsemalla Ole Henriksenin saat vaikuttavaa ja tehokasta ihonhoitoa, joka sopii juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:
* Tutustu Ole Henriksen -ihonhoitoon!

Suodata