Tutustu Ole Henriksen -ihonhoitoon!

9.8.2018

Tutustu suosittuihin Ole Henriksen -tuotteisiin ja palauta ihollesi sen luonnollinen hehku!

Tanskan maaseudulta kotoisin olevan Ole Henriksenin omaa nimeä kantava ihonhoitosarja on syntynyt Olen oman ihon ongelman pohjalta. Ole lähti nuorena kiertämään maailmaa ja hänelle puhkesi paha akne. Indonesiassa Ole tapasi ihoasiantuntijan, joka hoiti ihoa vain luonnollisilla kasviperäisillä tuotteilla ja Ole alkoi käymään hänen kasvohoidoissaan. Ei mennyt aikaakaan, kun Olen aknesta ei näkynyt enää jälkeäkään.

Tämä kokemus sai Olen innostumaan ihon hoitamisesta ja hän lähti Lontooseen erikoistumaan ihonhoitoon sekä kosmetiikan kemiaan. Myöhemmin Ole Henriksen muutti Yhdysvaltoihin jatkamaan kehitystyötään ja perusti siellä ihonhoitoklinikan. Klinikan tuotteet perustuivat kasviperäisiin raaka-aineisiin, joista Ole oli inspiroitunut ihoasiantuntijan luona Indonesiassa.

Ole Henriksenin ideologiaan ei kuulu seurata trendejä ja valmistaa tuotteita niiden pohjalta. Jokaisen tuotteen takana on valtava kehitystyö, joka pohjautuu aina iho-ongelman hoitamiseen. Tärkeimpänä Ole kokee, että käytetyillä raaka-aineilla on todistettu vaikutus ihoon.

Ole Henriksenin tuotteilla saat vaativalle iholle tehokasta ihonhoitoa tuotteilla, joiden koostumus on tarkoin suunniteltu kokonaisuus.

Ole Henriksen ihonhoitotuotteet on jaettu neljään tuotelinjaan:

Ole Henriksen Truth -linjan tuotteet kirkastavat ja heleyttävät sameaa ihoa. Tuotteet on pakattu oransseihin pakkauksiin.

Ole Henriksen Balance on tasapainottava linja seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tuotteet löytyvät vihreistä pakkauksista.

Ole Henriksen Transform -tuotteet uudistavat ihoa. Tuotteet on kehitetty ikääntymistä vastaan ja ne tunnistaa sinisistä pakkauksista.

Ole Henriksen Nurture on suunniteltu kosteuttamaan, vahvistamaan ja suojaamaan sekä kuivaa että herkkää ihoa. Tuotteet on pakattu fuksianvärisiin pakkauksiin.

Kokeile näitä maailmanlaajuisesti myydyimpiä Ole Henriksen -tuotteita:

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme -silmänympärysvoiteella on välitön kirkastava ja heleyttävä vaikutus. Silmänympärysvoide imeytyy nopeasti iholle ja luo hyvän pohjan meikille. Silmänympärysvoide sisältää muun muassa kollageenia, joka täyttää näkyviä juonteita välittömästi sekä C-vitamiinia, joka kirkastaa silmänympärysihoa.

Lue lisää tuotteesta ja katso sen esittelyvideo täältä.

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner -kasvovesi auttaa kontrolloimaan seka- ja rasvoittuvan ihon talintuotantoa. Laajentuneita ihohuokosia supistava kasvovesi vaikuttaa tehokkaasti, mutta ihoa kuivattamatta. Kasvovesi sisältää ihoa hoitavaa levää, vihreää tettä ja eukalyptusta. Lisäksi se hyödyntää AHA- ja BHA-happojen yhdistelmää, joka kuorii ihoa hellästi. Kasvovedessä on raikas piparmintun tuoksu.

Lue tuotteesta lisää täältä.

Ole Henriksen Truth Serum

Ole Henriksen Truth Serum -kasvoseerumi on todellinen vitamiinipommi! Seerumi kirkastaa ihoa C-vitamiinin voimin ja auttaa säilyttämään iholla kosteuden koko päivän. Kasvoseerumin sisältämä kollageeni ja aloe veran mehu auttavat lisäämään ihon kimmoisuutta ja tekemään ihosta napakamman tuntuisen. Raikkaan sitruksiselta tuoksuvan seerumin öljytön koostumus imeytyy iholle nopeasti ja antaa kasvoille energiaa.

Lue seerumista lisää täältä.

Löydät elevenin Ole Henriksen -valikoiman täältä.