OPI

OPI - legendaarinen kynsilakkamerkki, joka osaa yllättää vuodesta toiseen! OPI tunnetaan laajasta värivalikoimasta, erittäin laadukkaista kynsilakoista, ammattitaitoisista kynsisalongeista ja kausittain vaihtuvista, kekseliäistä kokoelmista. OPIn tuotteisiin kuuluu myös käsien- ja kynsienhoitotuotteita, kuten voiteita, hoitolakkoja ja kynsiviiloja. Suloiset lahjapakkaukset minilakkoineen ilahduttavat kynsilakkafaneja vuodesta toiseen.

OPIlta löytyy monenlaisia kynsilakkoja: valikoimaan kuuluu yksivärisiä lakkoja, hohdetta sisältäviä shimmerlakkoja, monessa eri sävyssä leiskuvia hologrammilakkoja, uskomattomia glitterpommeja sekä uusimpien kynsitrendien mukaisia erikoisefektilakkoja. Leikkisät nimet, ilahduttavat sävyt ja teemakokoelmat tekevät OPIsta ainutlaatuisen toimijan kynsimarkkinoilla. Valitsit kynsilakkasi sitten nimen, sävyn tai koostumuksen mukaan, OPIlta löytyy taatusti oikeanlainen lakka juuri sinulle!

Kaipaavatko kyntesi vahvistusta ja hoitoa? Suuntaa heti tehokkaiden Nail Envy -hoitolakkojen pariin ja tee kynsillesi palvelus! Entä oletko jo kokeillut ihanan kevyttä ja kosteuttavaa AvoJuice-käsivoidetta? Jos etsit uusia sävyjä lakkahyllyysi, etsiydy innoittavan Touring America -kokoelman pariin tai tarkasta agenttityylinen Skyfall-kokoelma!

Suodata