Paco Rabanne -hajuvesi

 

Paco Rabanne on kansainvälisesti tunnettu muotisuunnittelija, joka syntyi vuonna 1934 Espanjassa. Espanjan sisällissota ajoi Paco Rabannen perheineen Ranskaan, jossa syntyi sittemmin Rabannen ensimmäinen vaatemallisto. Mallisto oli muotiväelle yhtä aikaa järkytys ja ihastus ja sen kontroversiaalia otetta kiiteltiin laajasti. Paco Rabanne jatkoi hämmästystä herättävänä brändinä ja yhä tänä päivänä sen taiteellinen johto panostaa erikoisiin materiaaleihin, kekseliäisiin kokeiluihin ja avant-garde-suunnitteluun.

Tänä päivänä Paco Rabanne tunnetaan Suomessa eri toten hajuvesistään. Yritys lanseeraa uusia tuoksuja harkitusti ja monet Rabanne-klassikot pitävät yhä pintansa markkinoilla. Käsityötaito, huolellisuus ja harkinta kuvastavat hyvin Paco Rabannen tuoksuja, joiden muotoilu ja tuoksuyhdistelmät ovat ainutlaatuisia.

Viehättääkö nenääsi klassinen Pour Homme, jossa tuoksuvat laventeli, sammal ja tupakka vai oletko sittenkin makeamman Black XS -tuoksun ystävä? Miehekäs 1 Million on kultaharkon muotoon pakattu menestystarina, joka viettelee ympäri maailman. Naisten tuoksuista ikimuistoisimpia ovat kukkaisen vaniljainen Olympea, lähes itämainen Lady Million ja Black XS for Her, jossa tuoksuvat karpalo, pippuri, kaakao ja vanilja. Useille tuoksuille on saatavilla myös niitä täydentäviä tuotteita, kuten deodorantteja ja parfymoituja vartalovoiteita, jotka syventävät tuoksuelämystä.

 
Suodata