Paul Mitchell

Huippulaatua jo yli 35 vuotta!

Löydä Paul Mitchellin kohtuuhintainen luksus, johon sekä kampaajat että asiakkaat ovat luottaneet vuosikymmenten ajan. Paul Mitchellin laaja valikoima vastaa kaikkiin tarpeisiin aina hiusten hoidosta muotoiluun ja erikoistuotteisiin. Teknisesti edistyneet, kekseliäät tuotteet ovat räätälöity hiustyypin mukaan, jotta hiusten hoito olisi mahdollisimman tehokasta ja tarkoituksenmukaista.

Monet Paul Mitchell -sarjan tehoaineista ovat luonnosta saatavia, tehokkaita kasvipohjaisia uutteita tai öljyjä. Koko Paul Mitchell -sarja on sertifioidusti eläinkokeeton, joten merkki on sitoutunut vastuulliseen tuotantoon kautta linjan. Anna hiuksillesi juuri sitä, mitä ne tarvitsevat!

Paul Mitchell -tuotelinjoista löydät juuri oikeat tuotteet, olivat tarpeesi millaiset tahansa. Upeat Blonde- ja Color Care -tuotteet pitävät huolen vaaleista ja värjätyistä hiuksista. Muhkean lopputuloksen hennoille hiuksille antaa Extra-Body-linja, joka lisää hiusten kuohkeutta ja kiiltoa. Karhean hiuksen parhaat ystävät löytyvät Smoothing-hoitotuotteista, joiden Super Skinny® -yhdiste tekee hiuksista helposti hallittavat ja ihanan pehmeät. Kuivat ja kiharat hiukset nauttivat syväkosteuttavista Moisture- ja Curls -linjoista. Kemiallisesti käsiteltyjen, vaurioituneiden hiusten pelastus on Paul Mitchell Strength.

Muotoilu- ja viimeistelytuotteet ovat Paul Mitchellin aatelia. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja sopivat kaikenlaisille hiuksille. Parhaat tuotteet löytyvät seuraamalla eri muotoilulinjojen nimiä: Curls sopii kiharoille, Extra-Body tuo lisää tuuheutta, Express Dry ja Style ovat nopealiikkeisen tukkaintoilijan suosikkeja, Flexible sekä Soft Style sopivat huolettomiin kampauksiin ja Firm Style kiinnittää paikoilleen vaativimmatkin kiharat.

Suodata