Pixi

Värikosmetiikan ja ihonhoidon keijukainen, Pixi, sai alkunsa trendikkäässä Sohon kaupunginosassa Lontoossa. Meikkitaiteilija ja tuotekehittelijä Petra Strand alkoi kaivata kosmetiikkaa, joka korostaisi ihon luonnollista kauneutta ja saisi neljän lapsen äidinkin näyttämään levänneeltä. Tämä kaikki tietenkin keskellä ruuhkavuosien kiirettä, vain parissa minuutissa. Syntyi Pixi ja sen tunnuslause: "flawless in a few fuss-free minutes". Virheetön, kaunis kokonaisuus hetkessä!

Pixin perusajatus sekä värikosmetiikan että ihonhoidon saralla on sama: tehdä tuotteita, jotka ovat nopeita ja helppoja käyttää ja joiden kasviperäiset ainesosat ovat laadukkaita ja vaikuttavia. Brändin tuotteet toimivat apuna silloin, kun aikaa ja unta on liian vähän.

Tutustu merkin laajaan valikoimaan ja ihastu! Pixin kasvosuihkeet ja kasvovedet herättävät kasvot ja hoitavat samalla ihoa, läpikuultavat meikkivoiteet ja peiteaineet piristävät ilmettä samalla kun kevyet ja kosteuttavat huulivoiteet tuovat hymyyn sitä jotakin. Kaikissa tuotteissa on olennaista helppokäyttöisyys, minkä vuoksi esimerkiksi luomiväripalettien satiininen koostumus on vaivaton häivyttää ja sävyt on kehitetty toisiinsa sointuviksi. Monet merkin tuotteet myös toimivat useammalla eri tavalla ja esimerkiksi Succulent Lip Twin on samalla sekä huuliväri että poskipuna!

Meikkaaminen ei koskaan ole ollut näin nopeaa!

Suodata