PÜR

PÜR ei ole vain meikkituote - PÜR on innovatiivinen mineraalituotesarja, joka tarjoaa jokaiselle ihotyypille ja -sävylle rakastavaa hoitoa. Meikki ei vain peitä ihoa, vaan sillä on tarkoitus.

PÜRin periaate on, ettei nykypäivän kosmetiikan ja kauneudenhoidon tule olla taakka kenellekään. Sen vuoksi PÜR on alusta asti sitoutunut eläinkokeettomuuteen ja vastuulliseen, ekologiseen tuotantoon. Suurin osa tuotteista valmistetaan Yhdysvalloissa ja ainesosat hankitaan luotettavilta tuottajilta. Tämä takaa tuotteiden korkean laadun ja puhtaat, hoitavat ainesosat.

PÜR-valikoima sisältää laajan skaalan mineraalimeikkejä ja ihonhoitotuotteita. Tuotteet formuloidaan siten, että ne ovat sekä helppokäyttöisiä, hoitavia että toimivia. PÜR testaa tuotteensa kliinisesti ja on kerryttänyt laajan testaus- ja tutkimustiedon tuotteiden vaikutuksista ihoon.

Miten PÜR eroaa muista mineraalimeikkisarjoista? PÜR käyttää tuotteissaan Ceratin Complex -yhdistettä, joka yhdistää erittäin kosteuttavat keramidit ikääntymisen vaikutuksia ennaltaehkäisevään retinoliin. Suurin osa tuotteista sisältää C-vitamiinia ja kasviuutteita, jotka edistävät kirkkaamman ihon saavuttamista. Aina kun on mahdollista, PÜR-tuotteisiin lisätään aurinkosuoja.

Korkealaatuiset ainesosat, erinomainen pigmentti ja ihana koostumus tekevät PÜRista jotain aivan muuta kuin "vain meikkituotteen"!

Suodata