Remington

Kun haluat että päivän kampauksesi valmistuu nopeasti ja näyttää hyvältä, on Remingtonin lämpömuotoilulaite itsestäänselvä valinta. Remington on yksi markkinoiden johtavista hiuslaitteiden valmistajista, jonka innovatiivisia tuotteita on kerta toisensa jälkeen palkittu niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin toimesta. Remington hyödyntää tuotekehityksessään jatkuvasti uusinta tieteellistä tutkimusta ja ensikäden tietoa viimeisimmistä hiustrendeistä. Remingtonin laitteet ovat monikäyttöisiä, tyylikkäitä ja toimivia: kaikkea, mitä hiusten muotoilulta voi toivoa!

Tutustu eri tuotelinjoihin ja valitse oma suosikkisi!

Remington Silk -linja on tarkoitettu niille, jotka haluavat kampaukseltaan ennen kaikkea sileyttä ja pehmeyttä. Silk-tuotteiden aitoa silkkiä sisältävä 15-kertainen keraaminen kaksoispinnoite vähentää hiusten sähköisyyttä ja silottaa itsepäisimmätkin laineet. Oodi silkinsileille, kauniille hiuksille!

Curl Revolution on todella hiusten muotoilun vallankumous! Helppokäyttöinen kiharrin sopii kaikille, jotka haluavat upeat kiharat nopeasti ja vaivattomasti. Hellävarainen, keraaminen pinnoite silottaa hiuksen pintaa ja tekee kiharista luonnolliset. Paras kiharrin mille tahansa kiharakampaukselle!

Keratin Therapy Pro -linja sopii ammattimaisen lopputuloksen haluavalle, jonka hiukset tarvitsevat erityistä hoitoa. Keratin Ceramic -pinnoite sisältää mikrohoitoaineita, jotka hoitavat ja pehmentävät vaurioituneita hiuksia ja suojaavat niitä lämpökäsittelyn haurastuttavalta vaikutukselta.

Suodata