Rimmel

Ota äkkilähtö Lontooseen ja tutustu Rimmel London -valikoimaan!

Kirjavan suurkaupungin syke, upea katumuoti ja persoonallinen tyyli - tätä kaikkea on Rimmel. Isoin inspiraatio Rimmelin takana on tietenkin Lontoo, tuo upea eurooppalainen kaupunki ja kielten, kansojen ja brittiläisen teen sekoitus. Rimmelin tuotteet kuvastavat tätä värikkyyttä, viimeisimpiä trendejä ja vapautta valita tyyli tuhansien vaihtoehtojen joukosta - tai luoda aivan oma, ainutlaatuinen look!

Tiesitkö, että Rimmel on yksi maailman vanhimmista kosmetiikkamerkeistä? Jo vuonna 1834 Eugene Rimmelin ja hänen isänsä perustama parfymeria saavutti suursuosion lontoolaisten naisten keskuudessa. Myöhemmin Eugene Rimmel tuli tunnetuksi runsaasta ja värikkäästä markkinointityylistään, joka on yhä edelleen Rimmelin tämän päivän valttikortteja.

Alusta asti Rimmelin tuotevalikoima on kannustanut naisia itsensä ilmaisemiseen ja omalla tyylillä leikittelyyn. Rimmelin uraauurtava yhteistyö huippumalli Kate Mossin kanssa on tuonut näytöslavojen tyylit lähelle tavallista kuluttajaa ja osoittanut sen, että meikkaajat ympäri maailmaa arvostavat Katen ja Rimmelin rajoja rikkovaa tyyliä.

Luo oma tyylisi ja hulluttele Rimmelin helppokäyttöisillä, aina supertrendikkäillä tuotteilla. Muuta ulkonäköäsi vaikka joka päivä ja aisti Lontoon viehättävän raju asenne!

Suodata