Schwarzkopf

 

Vuonna 1898 berliiniläinen Hans Schwarzkopf perustaa pienen apteekin, jonka hajuvesiosastosta tulee odottamattoman suosittu. Ajan saatossa Hans intoutuu keksimään ensimmäisen nestemäisen shampoon ja saa oman kampaamoalan koulutuskeskuksen. Schwarzkopfin kekseliäisyyden ansiota ovat muun muassa emäksinen shampoo (nykyaikaisen hiushoidon prototyyppi), hellävaraisempi permanentti, kotivärjäystuotteet ja hiuslakka. Tiesitkö, että Schwarzkopfin tuotemerkki Taft vaikutti myös saksan kieleen? "Taften" tarkoitti sodanjälkeisessä Saksassa lakan suihkuttamista hiuksiin.

Tänä päivänä Schwarzkopf toimii yli 50 maassa ja siihen luottavat niin ammattilaiset kuin kuluttajatkin. Tunnetut väri- ja hoitotuotelinjat Blonde, Taft, Gliss ja Live ovat saaneet rinnalleen useita muotoilutuotesarjoja. Vuonna 2013 Schwarzkopf valittiin yhdeksi tunnetuimmista tavaramerkeistä Valittujen Palojen kansainvälisessä -julkaisussa. Mustapäinen logo tunnetaan ympäri maailman ja yrityksen tunnuslause "Professional Hair Care For You" esiintyy miljoonissa mainoksissa ja lehdissä päivittäin.

Syy Schwarzkopfin menestykseen on yksinkertainen: halu tuottaa laadukkaita tuotteita sekä ammattilaisille että kuluttajille. Jatkuva kehitys, uudet innovaatiot ja huolellinen tutkimustyö tekevät Schwarzkopfista yhden hiustuotemarkkinoiden suosituimmista brändeistä. Laajasta valikoimasta löytyy suosikkituote jokaiselle hiuslaadulle ja tarpeelle!

Suodata