Sebastian Professional

Sebastian Professionalin takana on kaksi raudankovaa ammattilaista, jotka halusivat viedä 60-luvun vapaan rakkauden ja radikaalin ajatustenvaihdon vielä pidemmälle. Syntyi hiustuotebrändi, joka korosti pelottomuutta ja rohkeita hiustyylejä - kampaamoalan oli jo aikakin muuttua!

Tiesitkö, että 80-luvun ikonisimman hiustyylin kehitti juuri toinen Sebastian Professionalin perustajista, Geri Cusenza? Cusenza muotoili Barbara Streisandin hiukset tiukoille laineille kreppiraudalla, joka aluksi muistutti tekstiiliteollisuuden työvälinettä. Pian kreppirauta oli kaikkien käsissä ja hiukset hipoivat taivaita tiukkoine aaltoineen. Kreppirautaa myytiin heti julkaisunsa jälkeen yli miljoona kappaletta. Sebastian Professional todella muutti hiusmuotia heti perustamisensa jälkeen!

Koko olemassaolonsa ajan Sebastian Professional on saanut tuotteisiinsa vaikutteita etenkin katutyyleistä, musiikista ja muodista. Mikään hiustyyli tai idea ei ole ollut liian hurja brändille, vaan kaikkea on nähty: irokeeseja, postmoderneja leikkauksia, rouheaa muotoilua ja jopa dadaa. Mielikuvitus, luovuus ja itsensä kehittäminen ovat Sebastian Professionalin ytimessä.

Sebastian Professionalin tehtaalta on lähtenyt maailmalle ikonisia tuotteita, joista on hiljalleen kasvanut legendoja. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi 80-luvulla syntynyt monitoimisuihke Shaper, mattapintainen muotoiluvaha Molding Mud joka määritteli 90-luvun miesten hiustyylin ja Potion 9, josta tuli maailman ensimmäinen hoitava muotoilutuote. Kaikki nämä klassikot ovat yhä Sebastian Professionalin valikoimissa!

Tutustu jännittävään, rohkeaan ja trendikkääseen Sebastian Professionaliin ja löydä oma, uniikki tyylisi!

Suodata