Shiseido

Japanilaisen henkisyyden ja länsimaisen teknologian yhdistävää, harmonista ihonhoitoa jo vuodesta 1872!

Shiseidon ideologia pohjautuu puhtaaseen, holistiseen kokemukseen kauneudesta ilman kompromisseja. Shiseido ottaa tuotteissaan huomioon paitsi tieteen, kemian ja biologian, myös ihmisen fyysisen, emotionaalisen ja henkisen ulottuvuuden. Shiseido on siis kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa. Omotenashi on Shiseidon ydin ja henki: avoin mieli ja vieraanvaraisuus, jotka näkyvät kaikissa tuotteissa alusta loppuun.

Yli 140 vuoden ajan Shiseido on toiminut laadukkaan, ylellisen ihonhoidon sanansaattajana. Kun vuonna 1934 Shiseidon sanomaa levittivät yhdeksän kunniallisen perheen tytärtä ("Miss Shiseidot"), tänään Shiseidon uutuuksista tarjoavat tietoa aikakauslehdet, bloggaajat ja tavaratalomainokset. Yhteistä Shiseidolle on kautta koko matkan ollut taito yhdistää uusinta tieteellistä tietoa japanilaiseen harmonian ja tasapainon filosofiaan.

Shiseidon laaja valikoima ulottuu ihonhoidosta värikosmetiikkaan, hiustuotteisiin ja välineisiin kuten laadukkaisiin meikkisiveltimiin. Erilaiset sarjat tarjoavat avun eri elämänvaiheisiin ja eri ihotyypeille: Benefiance tuo apua ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin, Ibuki suojaa ja hoitaa ihoa ympäristön sekä elintapojen haitallisilta vaikutuksilta, Pureness tuo helpotusta kaiken ikäiselle epäpuhtaalle iholle, Bio-Performance tarjoaa ikääntyneelle iholle uusinta teknologiaa ja White Lucent tekee sameasta, pigmenttiläiskistä kärsivästä ihosta jälleen kirkkaan. Tehokkain tuotelinja, Future Solution LX, taistelee iholle jo ilmestyneitä juonteita, ryppyjä ja kuivuutta vastaan. Uusin lanseeraus Ultimune puolestaan sopii ihonhoidon tehostamiseen jo ennen kuin ikä alkaa näkyä ihossa: aloita täydellinen hoitorutiini ajoissa ja kiitä itseäsi myöhemmin!

Kasvojen ihonhoito | Vartalonhoito | Shiseido Men | Meikit | Aurinkotuotteet | Tuoksut

Suodata