the Balm

TheBalmin ihanat, leikkisät pakkaukset ovat valloittaneet naisia kaikkialla maailmassa eikä ihme! TheBalmin leikkisä imago ja ajatuksella kehitetyt tuotteet ovat hittejä siellä, minne ne vain tiensä löytävätkään. Brändin visuaalisuus, kielellä leikittely ja laadukkaat tuotteet ovat olennainen osa theBalmin menestystarinaa.

Idea theBalmin tuotteiden takana on yksinkertainen. Merkin perustaja Marissa Shipman kaipasi kosmetiikkaa, joka saisi hänet tuntemaan itsensä kauniiksi koko ajan ilman, että lopputuloksen saavuttaminen veisi ikuisuuksia. Tämän ajatuksen ympärille on syntynyt theBalmin kattava värikosmetiikan ja ihonhoidon valikoima. "Kauneutta viidessä minuutissa, kiitos!", on theBalmin tunnuslause.

TheBalmin ihonhoito ja meikit tukevat toisiaan ihanteellisella tavalla. Useat meikkituotteet sisältävät ihoa hoitavia ainesosia ja merkin seerumi sopii erinomaisesti meikin alle. Erityisen tunnettu theBalm on luomiväreistään ja poskipunistaan, unohtamatta tietenkään Manizer-siskoksia: kolmea upean hohtavaa korostustuotetta, jotka ovat suorastaan rikollisen hyvännäköisiä kasvoilla.

Astu iloiseen, kauniiseen theBalm-maailmaan ja valitse suosikkisi täydentämään kosmetiikkavarastojasi. Luonnolliset, kauniit värit ja upeat pakkaukset valloittavat aivan huomaamatta!

Suodata