Tweezerman

Vuodesta toiseen palkittua laatua

Vuonna 1980 perustettu Tweezerman haluaa luoda kauneudenhoitoon parhaat, innovatiivisimmat ja laadukkaimmat työskentelyvälineet. Useiden epäonnistuneiden liikeideoiden sisuunnuttama yhdysvaltalainen Dal LaMagna koki, että kosmetiikkamarkkinoilla oli suuri tarve laadukkaille pinseteille, joita oltiin aiemmin tarjottu lähinnä vain terveydenhoidon puolella. Alunperin Dal LaMagna Grooming Products -nimellä lanseeratun yrityksen nimi muuttui kuitenkin nopeasti nykyään maailmanlaajuisesti tunnettuun muotoon, kun asiakaskohtaamisen yhteydessä herra esiteltiin leikkisästi Pinsettimiehenä eli nimellä Tweezerman.

Tweezerman on asettanut yritykselle korkeat vaatimukset antamastaan palvelusta. Tärkeitä arvoja Tweezermanilla ovat muun muassa luotettavuus ja tarkkuus. Tweezermanin intohimona ja tavoitteena on kehittää tuotteitaan jatkuvasti, jotta sen tarjoamat välineet olisivat korkealaatuisia. Tweezerman haluaa, että kaikki Tweezerman-tuotteita käyttävät tuntisivat olonsa mahdollisimman upeiksi. Korkealaatuisen palvelunsa tukena Tweezerman tarjoaa asiakkailleen verkkosivuillaan myös erilaisia videoita, jotka helpottavat Tweezerman-tuotteiden käyttöä. Videoila käsitellään yksityiskohtaisesti tärkeimmät asiat Tweezerman-välineiden kanssa työskentelystä.

Sekä kuluttajien että ammattilaisten rakastamat Tweezerman-tuotteet saavat jatkuvasti palkintoja ja tunnustuksia. Tweezerman-tuotteet ovatkin myös monien tunnettujen julkisuudenhenkilöiden käytössä: esimerkiksi suositun Huda Beauty -kosmetiikkaimperiumin perustaja Huda Kattan on Tweezerman-fani. Tweezerman ja Huda ovat jopa tehneet yhteistyössä pinsettikokoelman.

Tweezerman-suosikit: pinsetit, ripsentaivuttajat ja peilit

Tweezermanin valikoimaan kuuluu useita erilaisia kauneudenhoitoa tukevia välineitä, joista tunnetuimpia ja myydyimpiä ovat Tweezerman-pinsetit. Pinsetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on täydellisen kalteva ja terävälinjainen kärki sekä optimaalinen jännitys, joiden ansiosta pinseteillä saa tarkan ja tiukan otteen hennoimmistakin ihokarvoista. Laadukkaisiin pinsetteihin kannattaakin panostaa, sillä ne tekevät työskentelystä vaivattomampaa. Tweezerman-pinsetit tunnetaan myös niiden pitkäikäisyydestä: Tweezerman-pinsetit pysyvät teräväkärkisinä vuodesta toiseen!

Myös Tweezerman-ripsientaivuttimet ovat markkinoiden suosituimpia ripsentaivuttimia. Tweezerman-ripsientaivuttimet on suunniteltu ja muotoiltu vuosien tutkimuksen pohjalta. Ripsentaivuttimien jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Ripsientaivuttimet on muotoiltu käsiin sopiviksi ja niiden kaari on suunniteltu nimenomaan pyöreille silmille, minkä ansiosta ne sopivat mahdollisimman monen silmänmuotoon. Tweezerman-ripsentaivuttimilla ripset taipuvat upeasti ja ripsentaivuttimien vaihdettavat silikonityynyt ovat hypoallergeeniset. Myös Tweezerman-ripsentaivuttimet on palkittu vuodesta toiseen niiden markkinoille tulon jälkeen!

Suosittujen Tweezerman-tuotteiden joukkoon kuuluu myös suurentava Tweezerman-peili, jossa on kaksi LED-valoa. Optimaalisen valon antava Tweezerman-peili on täydellinen apuväline meikkaamiseen, kulmakarvojen muotoiluun, hiustenlaittoon sekä muuhun kauneudenhoitoon. Peilin valojen ja suurennuksen ansiosta näet pienetkin yksityiskohdat, jotka jäisivät muuten helposti huomaamatta.

Löydät Tweezermanin kauneudenhoitovälineistä tuotteita myös vartalolle ja hiuksille. Laadukkaat kynsisakset, kynsileikkurit, kynsiviilat, hiustenleikkuusakset, jalkaraspit ja muut korkeatasoiset Tweezerman-tuotteet auttavat huolehtimaan kauneudesta päästä varpaisiin!

Suodata